2006-05-11

Guess who's back???

Tervehdys. Täällä taas, pitkästä aikaa.

Olen kuulkaas alkanut AnneV:ksi AnneV:n paikalle. Matkailu tosiaan avartaa - ja vie ihan kohtuullisesti aikaa. Viimeisimmät viikonloput ovat kuluneet yhdessä ja toisessa Euroopan kaupungissa. Niissä näytti esim. tällaiselta - arvatkaas missä:














Työviikot ovat taas puolestaan kuluneet enemmän ja vähemmän viehättävissä kotimaisissa kaupungeissa. Kun ihmisen ruokavalio alkaa koostua suurimmaksi osaksi lentokonekahvista ja siitä kumimaisesta sämpylästä, alkaa kaivata elämään vähän muutakin sisältöä.

Kuten vaikka neulominen. Voisin pitkästyttää teitä piiitkällä tarinalla sukkarukasta, joka on kuukauden aikana nähnyt useampia eurooppalaisia ja suomalaisia lentokenttiä, mutta ei siltikään vielä osoita mainittavia edistymisen merkkejä. Sukan kanssa on kilpaillut huomiosta tylsähkö kirja. Tasapainoilu tylsän kirjan ja matkaseuran "sitku on oikein tylsää vois alkaa vaikka virkata jotain" -kommenttien kanssa on tehnyt sekä kirjasta että sukkarukasta ikuisuusprojekteja.

Mainitsin joskus aiemmin, että kun elämä on kunnossa, alkaa taas neulotuttaa. Nyt on taas neulotuttanut. Lupaan esitellä neulekuvia enemmän vaikka huomenna, kun saan kuvia ulos kamerasta. Siihen asti pitkästytän teitä meemillä.


Neljä työtä, joita olen elämäni aikana tehnyt:
1. Opettanut mm. insinöörejä ja tarkkislaisia
2. Kirjailija
3. Tämä nykyinen
4. Kolmen viikon päästä tähänkin voi kirjoittaa jotain...

Neljä paikkaa, joissa olen asunut:
1. Pieni maalaispaikkakunta (KirsiÄrrän pienen maalaispaikkakunnan lähellä?!)
2. Dundee, Skotlanti
3. Helsinki
4. Espoo
Ja nämä eivät olleet aika- tai missään muussakaan järjestyksessä. Viimeisen kolmen vuoden aikana olen tainnut muuttaa yhteensä 4 tai 5 kertaa?

Neljä televisio-ohjelmaa, joita tykkään katsella:
1. Muotitalo
2. The Fast Show
3. Tahdon asia
4. Kehtaako tätä tunnustaakaan - Formulat
Kuten huomaatte, ei tv-makuni ole ihan tämän päivän tasalla. En ilmeisesti ole menettänyt mitään niinä viikoina kun vanha rakkineeni oli korjaamolla.

Neljä paikkaa, joissa olen ollut lomalla:
1. New York, New York
2. Ruka
3. Bali
4. Turku

Neljä lempiruokaani:
1. Caesar-salaatti
2. Sushi
3. Itsekehitetty kesäkurpitsa-munakoiso-fetasössö
4. Kaalikääryleet
Ruokaa siis ei ole esimerkiksi mikään kakku, shampanja, mansikat, Polly-karkit, Fruttan hedelmäjuomat, tumma suklaa, vuohenjuusto...

Neljä paikkaa, joissa mieluummin olisit juuri nyt:
1. Jumpassa
2. Jossain kivassa kahvilassa
3. Tosin ihan kotona on ihana olla
4. Joku mukava eurooppalainen kaupunki, vaikka Barcelona