2006-06-15

Green leaves of summer

Täällä on kovasti vaadittu kuvaa Sukasta. Täytyy tuottaa teille pettymys. Tämä ei ole SE Sukka.

Ai mitäkö tekee neuloja, joka on pari kuukautta ahkerasti raahannut mukanaan tietyn sukan alkua, aloittanut ja purkanut, aloittanut ja purkanut, aloittanut ja purkanut...?

No pyöräyttää tietenkin ihan toisen parin sukkia. Ja tuosta noin vaan, kahden leffan ja puolikkaan MotoGP:n aikana. (Ai mitä sen toisenpuolen moottoriurheilua aikana tapahtui? Minä kuulemma nukuin.)

Näitä saunasukkia on nähty varmaan jo kymmeniä pareja. Huomatkaa kuitenkin nyt variaatio: näissä on yhteensä vain 4 mallikertaa lehtipitsiä! Jollain on ilmeisesti vähän niinku töpöjalat.

Ja tässä myös uutta tulossa.

Kerroinko jo, että entinen työpaikka muisti minua läksiäislahjalla: aika monen euron lahjakortilla Menitaan?!! Jiihaa. Kahdenkin eri tahon kommentti lahjoituksesta oli: "sillähän saa ihan *piip* paljon lankaa.

No mitä sitten tekee neuloja?

Juu, ei mene Menitaan. Ostaa perusnovitaa Prismasta ja aloittaa kesäjakun.

(Mutku sitä pitää säästää. Kun se on niin hieno. Ja se pitää käytää johonkin erityiseen. Ja entä jos ei osaakaan päättää? Ja pitääkö se käyttää kaikki kerralla???)

Viherrys jatkuu. Makkarin seinät saivat kesähelteiden kunniaksi uuden värin. Huomatkaa, miten se sopii päiväpeiton raitoihin!

Viikon kuva-arvoitus: mikä on tuo päiväpeitossa selvästi näkyvä kohouma?

(vastaukseksi EI kelpaa sitten että Nanna 30 v ei ole vielä oppinut petaamaan sänkyä säntilliseen armeijatyyliin)

2006-06-01

Here we go again

Hei kaikille. Minä olen sukka.

Tarkemmin sanottuna minusta tulee isona sukka. Nyt olen vasta viisi bambupuikkoa ja kerä OnLinen Supersocke Cotton -lankaa. Ja pala sukanvartta.

Minua tehdään matkustavalla sukkatehtaalla. Koska kokemukseni voivat auttaa muitakin matkailijoita, sukkatehtaan Chief Executive Officer antoi luvan paljastaa, että sukkaystävällisiä ovat ainakin seuraavat lentoyhtiöt:
1. Finnair
2. Lufthansa
3. SAS
4. Blue1
5. Germanwings

Sukkatuotantoon sopivat, tosin vaihtelevalla vauhdilla, ainakin seuraavat kaupungit:
1. Dublin
2. Kokkola
3. Lahti
4. Köln
5. Bratislava
6. Ja osa näistä jopa useampaan kertaan.

Sen sijaan sukkatuotantolinja moittii Helsinkiä ja Espoota. Liikaa häiriötekijöitä, lakkoilevat työntekijät, johdon täysi kykenemättömyys multitaskaamiseen ja ilmassa väreilevä yt-neuvottelujen uhka ovat saaneet Sukan kääntymään työsuojeluvaltuutetun puoleen. Siksi Sukka aikoo mennä tänään vertaistukiryhmään keskustelemaan ongelmista.

Tässä vaiheessa Sukka haluaa pysyä vielä anonyyminä, kuten esimerkiksi viisuvoittajat. Kuva sukasta julkaistaan lähiaikoina.

kesäterveisin, Sukka