2005-05-03

Moda á Tapiola

Eksyin tänään sairaana Tapiolan Stockalle, sillä Mirrin Murkina oli loppu. Hätätilanne siis. Ja kuinka sattuikaan, autolle löytyi parkkipaikka melkein Neuletikin vierestä, jossa täydensin varastojani akuuttiin tarpeeseen. Ja tunnettu tosiasiahan on myös, että eläintenruoat sijaitsevat melkein lehtiosaston vieressä. Himoitsin kovasti mukaani uutta Interweave Knitsiä, jota ei kuitenkaan vielä näkynyt. Mutta uusi Moda oli saapunut.

Nythän on niin, että lopetin Modan tilaukseni (halvan tarjous- sellaisen) viime syksynä, kun hermostuin viime kesän numeroiden aika kamaliin saksalaisvaikutteisiin kesätoppeihin sekä hieman *köh*eksoottisiin ompeluohjeisiin. Minähän en moisista maksa, siirryn mieluummin Novitalehden tilaajaksi!

Ja olen sittemmin ostanut joka ikisen Modan irtonumeron. Ja pidän siitä uudelleen hyvin paljon enemmän kuin Novitasta. Vinkatkaapa taas jostain hyvästä tarjouksesta, niin tilaus kyllä lähtee!

Tässä numerossa oli lukuisia miellyttäviä malleja. Pidin paljon Vogue Knittingistä lainatuista malleista; sellaisia klassisia ja yksinkertaisia, ei kuitenkaan tylsiä. Myös kesäneuleissa oli kivoja, sanoo hän joka ei pidä kesäneuleista. Myös Bettina S:n jakku miellytti, siitä mallista alkaa jo päässäni kehkeytyä joitain ideoita. Bettina S -jutussa minun silmääni iskivät tosin myös ne postimerkinkokoiset kuvat ponchoista, jotka joku oli neulonut ja joihin ei ollut ohjetta. Yritin kovasti tihrustella, miten ne on tehty. Mainioita ideoita jämälangoille!

Hei, mistä saisin taas aikaa toteuttaa kaikki nämä ideat, lankaa kyllä löytyy???
Posted by Hello

5 Comments:

At 10:18 ap., Blogger KirsiÄr said...

Mulle käy usein niin, että irtonumeroina lehti on niiiiin hyvä, mutta annas olla kun tulee tilattuna kotiin: ei mitään luettavaa.

Minäkin olen kytännyt uusinta Interweave Knitsiä, mutta eilen ei ainakaan vielä ollut Akateemisissa Hesassa eikä Tampereella.

 
At 10:34 ap., Blogger nanna said...

Hmmm. Tuntematon luonnonlaki: NE varmaan aina tietää, kun MINÄ aloitan tilauksen ja sitten huonontavat koko lehteä! Eihän noissa sitäpaitse tilaus- ja irtonumerohinnoissa mitään järisyttävän suuria eroja ole. Aina vaan tuntuu jotenkin viattomammalta, kun voi vakuutella itselleen, että enhän minä nyt ole mitään tuhlannut kun en ole taaskaan ostellut irtonumeroita.

Jaa, kuinkas monta eri lehteä mulle taas kotiin tuleekaan? *punastuu*

 
At 2:55 ip., Blogger Susanna said...

Täältähän löytyi kiva blogi! Häpeällistä tunnustaa, mutta en ole ehtinyt kahlata neuleblogeihin tulleita uusia blogeja pitkään aikaan :D

Mulla on ihan sama juttu noiden lehtien kanssa. Ja nyt sitten koska jotenkin sekosin loppu/alkuvuodesta, ei tavallisella lehtihyllyllä ole mulle mitään annettavaa, kun melkein kaikki mitä haluan lukea tulee kotiin :/

 
At 6:00 ip., Blogger nanna said...

Susanna: tässä juuri istun iltapäiväkahveilla ja selailen postipojan tänään tuomia, tilaamiani lehtiä. Kiva että joku muukin on lehtimyyjien uhri.

 
At 9:31 ip., Blogger KirsiÄr said...

Villapallo-blogista bongattua: uusin Interweave Knits löytynyt Hesan Akateemisesta tänään.

 

Lähetä kommentti

<< Home