2005-06-12

Solmussa on asiat.

Oskari esittelee naisten kesäneulemuotia. Tällainen on tuloillaan. Posted by Hello

Tuloillaan on myös kesä ja helteet. Perjantainen virkistyspäivä sujui upeassa auringonpaisteessa merellä Helsingin edustalla. Sen innoittamana kaivoin uudestaan esiin kesätopintekeleen, joka oli etukappaleita vaille valmiina hautautunut kaappiin odottamaan kasvihuoneilmiön kehittymistä. Toppi pääsi kaveriksi Espoon KIP-päivään, jossa meitä oli varmaan ainakin 10-15 neulojaa ja yksi ristipistoilija. Tarkemman selostuksen voi lukea jo täältä, minulla ei ole enää mitään lisättävää. Paitsi että miksi Tapiolassa kukoistaa italialaisturkkilainen keittiö poikineen, kun taas kivojen kahviloiden ja kivojen "töiden jälkeen yhdelle" -baarien lista on hyvin suppea (lue: olematon)? Tätäkin tuli ihmeteltyä.

Viime viikko meni muuten vähän kehnoissa merkeissä. Huonoja uutisia ja niitä seuranneita extrahuonoja uutisia täydennettiin vielä huonommilla uutisilla. Solmussa on siis vähän kaikki, jopa neuleet, kuten allaolevasta kuvasta voi havaita. (huonoilla uutisilla ei tällä kertaa ole mitään tekemistä uusien hiusteni kanssa, jotka ovat oikein kivat, kiitokset suosittelijoille hyvästä suosituksesta!)

5 Comments:

At 9:20 ap., Blogger Kristel said...

Pöh, kuulostaa ikävältä. :-/

Tapiolan tarjonta on tosiaan vähän suppea, Escafessa nyt tulee joskus istuttua.

Pitäiskö meidän ruveta pitämään Tapiolassa varjo-neuletapaamisia, vaikka siellä Escafessa jos ei muualla? ;)

 
At 1:21 ip., Anonymous Marjut said...

Neuletapaamiset on aina jees!

Mikähän muuten on, kun huonoja uutisia on tuntunut tulevan useammaltakin suunnalta? Muutkin ovat niistä maininneet eikä mullekaan kovin iloisia kuulumisia ole kerrottu. Pitäisikö sulkeutua yhdessä jonnekin neulomaan kauas pois pahasta maailmasta?

 
At 3:20 ip., Blogger Niina said...

Joo, mä kannatan kanssa neuletapaamisia. Jos kerran Helskyn ihmiset pystyy kokoontumaan kerran viikossa niin miksei mekin ;-)

Ja mä ajattelin sortua samaan malliin...mun irlanninlanka sattuu sopimaan tuohon tiheyteen täydellisesti!

 
At 9:47 ip., Blogger nanna said...

Neuletapaamisia kannatetaan, aina!
Marjut: vuoraan asunnon sisäpuolelta lankakerillä ja laitan niitä myös puhelimen ympärille, niin en kuule enää huonoja uutisia!
Niina: millaistas se irlanninlanka nyt olikaan?

 
At 9:40 ap., Blogger Niina said...

Se onpi viskoosi-puuvillasekoitetta (kolme lankaa mustaa viskoosia ja viisi lankaa valkoista merseroitua puuvillaa)

 

Lähetä kommentti

<< Home