2005-05-30

Raindrops on roses, whiskers of kittens...

Tänään sataa kaatamalla ja naapurin juniorit hyppivät iloisina keltaisissa kurahousuissa lätäköissä. Minä en ole ihan yhtä iloinen:
1. Akuutti kriisi numero 1: yritin varata kampaaja-ajan luottokampaajalleni. Ja sain sen - 6. heinäkuuta! Enkä edes väriin ja leikkaukseen vaan pelkkään leikkaukseen. Pllääh. Ja ko. paikkaan on aina pitkät jonot, vaikka kyseessä on pienehkö paikka sivussa valtaväyliltä, ei mikään keskustan megatrendisalonki.

Ja ensi viikolla olisi Tärkeitä Tapaamisia, joihin en haluaisi mennä tarhapöllön näköisenä. Olisin kipeästi tarvinnut sen hiustenleikkuun jo kuukausi sitten. Kohta tulee Silk Garden -pipolle kokopäiväistä käyttöä. Tahtoo uuden kampaajan, mieluiten heti. Recommendations, anyone? Espoosta edes?

2. Akuutti kriisi numero 2: arvaatka kenen puutarhatuolien (eripariset) päälliset olivat ulkona nauttimassa sateesta. Sillä pihalla, joka muistuttaa nyt viidakkoa, sillä taloyhtiön ruohonleikkuri on rikki.

3. Akuutti kriisi numero 3: päivässä on liian vähän aikaa luoviin toimintoihin. Tahtoo neuloa, ei tehdä exceltaulukoita.

Neuleaiheeseen palatakseni esittelen pari neuletta varastojen kätköistä. Jostain ihme syystä nämä kaksi kaunokaista 1990-luvun alusta ovat kestäneet aikaa ja käyttöä ja tuntuvat ihme kyllä taas melkein ajankohtaisilta. Vielä ei ehkä kuitenkaan voida puhua niin muodikkaasta vintagesta, eihän? Sitäpaitsi nämä todistavat, että olen joskus tehnyt halpojakin neuleita. Langat molempiin ovat maksaneet muistaakseni noin 10 euroa. Olin visu tyttö ja minulla oli niukka viikkoraha.

Siispä siirtykäämme 15 vuotta ajassa taaksepäin. Neuleidenkatselumusiikiksi sopivat hyvin vaikka senhetkiset ykköshitit, joista mm. Kati on ollut viimeaikoina kiinnostunut:

On 30th May 1990 ...
The Number 1 single was:Adamski - "Killer"
The Number 1 album was:Soul II Soul - "Volume II (1990 A New Decade)"


Valkoinen pitsineule (olenpas minä ollut romanttinen nuori nainen!) 1990-luvun alusta. Malli muistaakseni jostain Verana -lehdestä, lanka eteläsaksalaisen alekaupan kaikkein halvinta puuvillaa, joka näyttää kestäneen aikaa ja pesua yllättävän hyvin. Posted by Hello

7 Comments:

At 8:12 ip., Anonymous Marjut said...

Espoon kampaamoja? Salon Simple (siinä Leppävaaran kävelykadulla) on OK - vai mitä, Niina? Sinne saa ajankin aika nopeasti, ennen heinäkuuta taatusti!

Hyvän kampaajan löytäminen on kyllä vaikeaa.

 
At 11:06 ip., Blogger Tiina said...

Mun luottokampaajani Espoon Leppävaarassa on CuttinClubin Tanja tai Minna, http://www.cuttinclub.fi
Tää on Lähivakuutustalon vieressä.

Yleensä aikoja saa (ainakin päivisin) nopeastikin.

Myös meillä kärsitään samasta akuutista kriisistä nro 3, tosin sitä on kestänyt jo noin pari vuotta, joten en tiedä onko tuo enää kovin akuuttia.

 
At 8:35 ap., Blogger nanna said...

Marjut ja Tiina: kiitos vinkeistä! Eiköhän kiva kampaaja nyt vähitellen löydy.

 
At 9:48 ap., Blogger Niina said...

Jep, Salon Simple on kiva. Mä olen suosinut siellä Marittaa.

 
At 10:50 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mä taas suosin työpaikkani alakerrassa Espoon keskuksessa olevaa Pepe Åhmania. Joka kerta kriisin iskiessä oon onnistunut saamaan ajan vielä samalle viikolle. Yleensä seuraavaksi päiväksi.

Ja ne myy myös ihania Tigin tuotteita... ah!

Johanna P

 
At 3:32 ip., Blogger vilmukka said...

Myös mun kantis tuo cuttinclub silloin kun kampaajalla käyn. Tarvetta olis kyllä "taas"...

 
At 1:27 ip., Anonymous Marjut said...

Mäkin muuten kävin Cuttin' Clubissa, mutta sitten iski pienehkö hääkampaustyyppinen kriisi... Eipä siitä sen enempää. Tykkäsin kyllä paikasta. :)

 

Lähetä kommentti

<< Home