2005-06-13

Vorsprung durch Technik

Olen saanut tänään rautaisannoksen saksalaista laatua. Ensinnäkin keski-iän kriisiään yskivä Golffini lähti tänään korjauttamaan itseään pienen peltivaurion jäljiltä. Syyttömänä osapuolena vakuutusyhtiö tarjosi minulle siksi aikaa sijaisauton. Odotin näkeväni samanlaisen odottamassa, mutta yllätys olikin ihan kiva. Tänä iltana ei ole paljon neulottu vaan poltettu bensaa. Vrrrm vrrrmm.

Posti toi lisäksi muutakin päivän saksa-teemaan sopivaa: kolme kappaletta Rebecca -lehtiä, jotka tilasin kokeeksi, kun niitä on monessa paikassa kehuttu. Lehdet kehuvat edustavansa nuorta neulemuotia, mikä pitääkin paikkansa. "Nuorta" ei tässä tapauksessa kuitenkaan tarkoita "neulomme ison reikäisen puseron nro 15 puikoilla ja leikkaamme siihen lopuksi reikiä". Kyseessä on hillityntyylikkäitä ja silti nuorekkaita malleja. Näistäkin lehdistä taitaa minulle olla iloa useaksi vuodeksi.

Parhaista paloista mainittakoon vaikka blogikuuluisuudessa jo lähes roguemaisiin mittoihin noussut Apricot jacket (alla vasemmalla) sekä angoraiset kietaisuneuleet. Ja jotain höpöä löytyy kyllä joka lehdestä, onneksi vain rajoitetusti. Yläoikealla olevat neulotut kalsarit (anteeksi, niille on kyllä varmaan joku hienompikin nimi) edustavat höpöosastoa parhaimmillaan.