2005-05-11

Hey Paula

Neulerintamalta ei kuulu mitään ihmeellisen uutta. Paulaa on edelleen ihana neuloa! Lanka on mukavaa ja malli mukava. Tykkään erityisesti siitä, että kaikki kavennukset ja levennykset on suunniteltu ja sijoitettu todella kauniisti. Jos koko on sopiva ja mamma ei näytä makkaralta, tulee Paulasta varmaan uusi lempineuleeni.

Paulan kaikki kappaleet - kaulusta lukuun ottamatta - valmistuivat eilen illalla. Ajatelkaas, minä jopa purin ja neuloin uudestaan toisen etukappaleen, kun huomasin siellä virheen jonka ehkä olisi voinut venyttelemällä ja höyryttämällä korjata. Eikö mitä, tätä työtä en aio pilatakaan huonolla viimeistelyllä! Kuvia Paulasta on luvassa myöhemmin tänään.

Neulonnan lisäksi olen muutenkin ollut ahkera. Liityin Neulojien laihdutusprojektiin. Otin jo vähän varaslähtöä: aloitin työmatkapyöräilyn! Matkaa tulee noin 12-13 km suuntaansa, mikä on rapakuntoiselle ihan kunnioitettava suoritus. Lopullinen kilometrimäärä ja matka-aikakin täsmentynee myöhemmin, sillä tällä ensimmäisellä kerralla eksyin pari kertaa uudella reitillä - ihan vähän. Vaatii kai aikamoista lahjakkuutta löytää Espoon ja Helsingin keskustan väliltä mm. lehmiä ja pitkospuita??? Aurinko paistoi, ilma oli lämmin ja maisemat sellaisia, että päihittävät pakokaasuisen ja pölyisen Länsiväylän mennen tullen. Aion jatkaa projektia heti, kunhan istumalihakseni toipuvat yllättävästä rasituksesta.

4 Comments:

At 11:01 ap., Blogger Hembu said...

Hatunnosto työmatkapyöräilylle! Mäkin tulin tänään pyörällä, matkaa n. 6,5 km. Kyllä se tottumatta ottaa istumalihaksiin, juu. Mutta loppukesästä ollaan teräskunnossa :-)

 
At 11:16 ap., Blogger nanna said...

Hembu: niin ollaan! Tosi rautaisia naisia!

 
At 9:10 ip., Blogger Lape said...

Älä mun eka työmatkani venyi lähes kaksinkertaiseski, kun en uskonut useemman kilometrin poljettuani että en ole täällä aikaisemmin käynyt, nm. ei kallioita ja useita uimarantoja... lähin siis väärän sillän yli ja tietysti väärään suuntaan vantaanjokea??? Matkaa oli mutkitteluittakin 17km suuntaansa.. onneksi olen pyöräillyt paljon... mut kun löytää itsensä lähes viikistä kun pitäisi olla myyrmäki-malminkartano-konala akselilla??? Lisäksi sinä keänä oli todella kuuma, artsi porotti ja jano oli kova???

tänään oli eka työpyöräilypäivä... nyk 15km suuntaansa... aivan ihana ajaa huolletulla pyörällä joka toimii kuin unelma..... :)

 
At 9:22 ap., Blogger nanna said...

Lape: kiva kuulla, että en ole ainoa mestarisuunnistaja! Mutta että Viikki kun pitäisi olla Konala???? ;-D Huolletusta pyörästä olen ihan samaa mieltä!

 

Lähetä kommentti

<< Home