2005-05-08

Teraasi(neulonta)kausi on avattu!

Terassineulontakausi on virallisesti avattu! Keski-Espoossa on tänään +12 astetta varjossa, lattea lasissa ja Paulan viimeinen kappale aluillaan. Kuvassa luonnollisesti myös uusi IK, kiitos vinkeistä, Villapallo ja Kirsi!

Huomatkaa muuten myös hieno puutarhakalusto! Olen ihan itse se omin pienin käsin nikkaroinut (=liittänyt yhteen halpamyymälän pahvilaatikossa olleen klapi- ja ruuvikasan, josta yllättäen muodostui kalusto). Lopputulokseen olen tyytyväinen. Kiitos avustuksesta myös ystävälleni Tumpelolle, joka auttoi minua tässä eilen. Vain yksi ruuvi jäi pysyvästi terassin lautojen alle ja naapurin lapset oppivat monta uutta jännää sanaa. Uusia sanoja on kovasti toisteltu tänään hiekkalaatikolla! (Myös minä autoin vuorostani Tumpeloa, jolla on nyt hieno uusi kirjahylly. Valitettavasti aiempien varastojen uuteen hyllyyn siirtämisen jälkeen Tumpelo saa ostaa uusia kirjoja enää vain noin kuukauden ajan, kunnes hän tarvitsee vielä uudemman hyllyn.)

Paula on edennyt jo niin pitkälle, että viimeinen kappale on jo meneillään - siis jos ei lasketa resorikaulusta, joka aloitetaan reippasti luomalla lähes 300 silmukkaa ja neulomalla siitä joustinta. Toivottavasti pääsisin jo ensi viikon aikana esittelemään valmista työtä.

Ja terassineulonnasta puheen ollen, katsokaas tätä: this lady is hilarious!

Posted by Hello


Bongaa kuvasta blogikissa.