2005-07-05

What a wonderful world

Espoossa on helle ja katselen jo saksia sillä silmällä, että helpottaisin ainakin Osku-raukan olotilaa. Toimistotyöläisen arki ei ole suunniteltu tällaiseen heinäkuiseen säähän - ainakaan jos työnteko jostain syystä vaatii pitkiä päiviä.

Eli neulomiset ovat jääneet vähän vähiin. Kädentaitoja on ylläpitänyt pieni maalausoperaatio, jonka lopputuloksen näytän myöhemmin. Allaolevaa kuvaa kuitenkin tarkasti tarkastelemalla huomaa, että työtä on tehty. Puuvaha ei irtoakaan käsistä ihan helpolla!

Alla esitellään kuitenkin se neuleaiheinen pääasia eli ympäri Suomea matkannut One Skein Wonder-ressukka, joka nyt on jo päässyt autontäytteestä arvoiseensa (?) käyttöön. Sen lisäksi One Skein Wonder näki eilen illalla jo Hartwall Areenalla Lennyn ja piti kovasti näkemästään! Myös minä yhdyn One Skein Wonderin mielipiteeseen: aiiivan loistava keikka! (ja Lenny oli ihq)

Mutta loppuviikon konsertteihin tarvittaisiin ilmeisesti jo tummempisävyinen konserttiasu?


Malli: One Skein Wonder (Glampyre Knits)

Lanka: Novita Samos, vajaa 100 g

Arvostelu: Helppo kiva kesätyö. Ja vaikka talvityökin. Tätä oli kiva tehdä.

Mitä muutit mallissa: Korvasin resorin "kauluksessa" helmineuleella, koska en ihan keksinyt, miksi sen pitäisi olla nimenomaan resoria.

Mitä teet eri lailla seuraavalla kerralla: En mitään, kokokin osui arpomalla oikeaan, kiitos pätevien mittausohjeiden. Talvimallikin voisi olla kiva, vaikka mohairista. Tai vanhoista jämistä Novitan Alpakkaa.

Pitoon vai purkuun: Pitoon, kuitenkin alla esitetyin varauksin.

Sopivat kengät: Katso alla.

Does-my-bum-look-big-in-this -factor: Ei peppu, mutta se toinen suunta:( Kuten allaolevasta kuvasta näkyy, ei laihdutusprojekti ole vielä johtanut kovinkaan hyviin tuloksiin. Pitoon ehkä mustan t-paidan kanssa tai muuten vähän peittävämmässä asussa. Kuvan ottanut herrasmies tosin piti kuvaustehtävästä.Posted by Picasa

Se asiaankuuluva (tai kuulumaton) kenkäkuva. Ja matto ei sitten ole minun eikä kuva edes kotoani.

2 Comments:

At 10:05 ap., Blogger Kati E said...

Hyvältähän tuo sulla näyttää. :) Ja jos Luoja on sulle muotoja suonut niin miksei niitä voi näyttää. Terveisin tikku. ;D

 
At 4:43 ip., Blogger nanna said...

Kati: niin muttaskun... kun kukaan ei ole ilmeisesti koskaan tyytyväinen siihen, mitä jo on. Ja vastaisuuden varalle yritän ainakin varmistaa, että kuvissa ei ole a) läpinäkyviä vaatteita ja b) vaatteita, joissa on persikkaa rinnuksilla. Ja c) että näitä kyseisiä kuvia ei ainakaan oteta _työpaikalla_.

 

Lähetä kommentti

<< Home