2007-09-25

Villiä villaa not so proudly presentsSiellä se nyt köllöttelee - pihalla syksyn viimeisen lämpimän päivän auringossa kuivumassa. Ikuisuusprojekti, joka vihdoin valmistui. Tätä on tarhkottu pitkään ja hartaasti, jätetty aina välillä jäähylle, kaivettu uudestaan esiin, jätetty jäähylle - no, kyllä te tiedätte. Viimeisin vaihe eli hihojen ompelu paikalleen vaati jo sekin noin kolmen kuukauden harkinnan ja tsemppauksen. Mutta siinä se nyt.

Malli: Vogue Knitting, talvi 2006

Lanka: Rowan Cork, väri chilly, erittäin tarkalleen 450 grammaa.

Puikot: luultavasti 6,5 mm

Loppuarvostelu: Ihan kiva. Cork ei koskaan sytyttänyt ihan täysillä. Onhan siinä villaa, alpakkaa ja jotain muuta höttöä, mutta ehkä juuri sen muun hötön takia lanka tuntui jotenkin kovin muoviselta ja nihkeältä käsitellä. Lämmin ja paksu se kyllä on! Perusteellinen kastelu vielä höyrytyksen jälkeen pehmensi lankaa mukavasti, nyt vaan jännitetään lopputulosta. Lila ei ehkä koskaan ole täysin ollut minun väri. Ehkä pidän, ehkä en. Ehkä joku muu saa tästä takin, ehkä ei. Tulipahan ainakin tehtyä.

8 Comments:

At 7:36 ip., Blogger Susanna said...

oi mun mielestä toi näyttää ihanalta! Jospa annat sille värikylvyn niin tulee omemman värinen?

 
At 10:03 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ainakin näyttää ihanalta!

Marsvin

 
At 9:09 ap., Blogger Kati E said...

Nätti on!

 
At 9:33 ap., Blogger nanna said...

Susanna, Marsvin ja Kati: kiitos! TArinan uusin käänne on, että pikasovitus paljasti kastelun venyttäneen lankaa oikein urakalla. tällä hetkellä käytössä on joka tytön salainen ase eli kuivausrumpu,joka yleensä onnellisesti kutistaa kaiken takaisin:) ei se isona ja väljänäkään takkina pahalta näyttänyt, mutta erilaiselta. Katsotaan miten käy. Saahan tuosta vielä vaikka kissanpeiton!

 
At 10:08 ap., Blogger Päivi Eerola said...

Upea!

 
At 2:27 ip., Blogger nanna said...

Päivi: Kiitos! Ja kiitos kehuista myös edelliseen.

 
At 5:12 ip., Blogger Hansu said...

Kaunis paita!

 
At 10:20 ap., Blogger nanna said...

Hansu: kiitos! Lopputuloksen näkee sitten tuosta ylläolevasta:(

 

Lähetä kommentti

<< Home