2007-07-21

Sireenien alla

Menitassa oli pari viikkoa sitten ale. Siellä oli muun muassa Rowanin lankoja tarjouksessa.

Huomaattehan, että paino on sanalla "oli" - kenenkään ei enää kannata lähteä sinne metsästämään huimia kahden (2) euron tarjouskeriä, sillä ne ovat jo saaneet hyvän kodin. Sulo oli siis taas täällä (ennen kuin lähti ilmeisesti lomalle Tampereelle...?) Kotona iski taas jälkiviisaus. Mitä ihmettä minä näillä yksittäisillä kerillä teen? Tarjouskerät kun lähes kaikki olivat värjäyserän loppuja, ikkunassa olleita tms ja siksi halpoja. Onneksi hätä keinot keksii: esimerkiksi Knittyn Branching Out -huiviin riittää yksikin kerä Kidsilk Hazea.
Olenkohan ainoa neuloja, joka ei ollut vielä tehnyt Branching outia? Nyt on siis sekin kokeiltu, ja se on oikein kiva! Tyylikkään taideposeerauksen (jälleen kerran minä ja itselaukaisija, koska nelijalkainen perheenjäsen ei ole vielä oppinut kuvaamaan) asuvalinta ratkaisiin tiistain Espoon neuletapaamisessa, jossa kehuttiin huivin sopivan loistavasti puseroni väriin.
Kesähelteilläkin voi olla mukava kietaista jotain lämmittävää päälle. Sireenien alla lankakin kimaltelee kuin kesäinen aurinko.
Huivi, Kidsilk Haze Night, väri Fountain 25 grammaa, puikot nro 5. 2 euroa.
Pusero, Vero Moda, koko s. 6 euroa.

Mikä vika tässä sitten on? Se ei jää minulle, vaan menee äidille varastoon laatikkoon, jonka päällä voisi lukea "avataan hätätapauksessa kun tarvitaan kiireesti lahja jollekin". Ja näitä on tulossa lisääkin, samalla periaatteella.

7 Comments:

At 3:03 ip., Anonymous Arja said...

Et ole ainoa, täällä ilmoittautuu ainakin yksi joka ei ole tehnyt vielä :)
Kaunis huivi!

 
At 3:46 ip., Blogger M-a-r-k-ka said...

Oho, uusi blogi! Tai siis ei uusi. Vaan minulle uusi. Kivaa, kivaa.

Ja sitä vaan, että vielä nuo kissat koulutetaan ottamaan valokuvia huiveista ja omistajistaan.

 
At 12:35 ip., Blogger nanna said...

Arja: No hyvä, etten ollut ainoa! Suosittelen kokeilemaan, kiva ja helppo huivi ja toimii varmaan vaikka mist´ä langasta.

Markka: Oho, uusi lukija/kommentoija! Kivaa, kivaa. Mukavaa, että tykkäsit. Kissankoulutusvinkkejä otetaan vastaan.

 
At 10:44 ip., Anonymous Susa said...

Kaunis huivi! Minulla on Branching Out vieläkin tekemättä...

 
At 3:56 ip., Blogger Vilma said...

Ihanan utuinen BO, kaunis!

Kunpa Sulo tekis täällä ollessaankin yhtä hyviä lankalöytöjä... ;)

 
At 10:45 ip., Blogger nanna said...

Susa: Kiitos, ja kokeilemaan vaan!
Vilma; Kiitos myös! Eikös se Sulo ole sielläkin tehnyt ihan hyviä löytöjä noin niin kuin yleensä. Vai onko tämäkin sellainen laji, jossa tulee aina lankakateus - jollain muulla on aina enemmän, pehmeänpää, halvempaa...

 
At 3:00 ip., Blogger -sanna- said...

Vielä on BO täälläkin tekemättä. Mistähän se johtuu että Oulussa lankakaupoissa (niissä muutamassa) ei ole ale-koreja...

 

Lähetä kommentti

<< Home