2006-06-15

Green leaves of summer

Täällä on kovasti vaadittu kuvaa Sukasta. Täytyy tuottaa teille pettymys. Tämä ei ole SE Sukka.

Ai mitäkö tekee neuloja, joka on pari kuukautta ahkerasti raahannut mukanaan tietyn sukan alkua, aloittanut ja purkanut, aloittanut ja purkanut, aloittanut ja purkanut...?

No pyöräyttää tietenkin ihan toisen parin sukkia. Ja tuosta noin vaan, kahden leffan ja puolikkaan MotoGP:n aikana. (Ai mitä sen toisenpuolen moottoriurheilua aikana tapahtui? Minä kuulemma nukuin.)

Näitä saunasukkia on nähty varmaan jo kymmeniä pareja. Huomatkaa kuitenkin nyt variaatio: näissä on yhteensä vain 4 mallikertaa lehtipitsiä! Jollain on ilmeisesti vähän niinku töpöjalat.

Ja tässä myös uutta tulossa.

Kerroinko jo, että entinen työpaikka muisti minua läksiäislahjalla: aika monen euron lahjakortilla Menitaan?!! Jiihaa. Kahdenkin eri tahon kommentti lahjoituksesta oli: "sillähän saa ihan *piip* paljon lankaa.

No mitä sitten tekee neuloja?

Juu, ei mene Menitaan. Ostaa perusnovitaa Prismasta ja aloittaa kesäjakun.

(Mutku sitä pitää säästää. Kun se on niin hieno. Ja se pitää käytää johonkin erityiseen. Ja entä jos ei osaakaan päättää? Ja pitääkö se käyttää kaikki kerralla???)

Viherrys jatkuu. Makkarin seinät saivat kesähelteiden kunniaksi uuden värin. Huomatkaa, miten se sopii päiväpeiton raitoihin!

Viikon kuva-arvoitus: mikä on tuo päiväpeitossa selvästi näkyvä kohouma?

(vastaukseksi EI kelpaa sitten että Nanna 30 v ei ole vielä oppinut petaamaan sänkyä säntilliseen armeijatyyliin)

10 Comments:

At 12:42 ip., Anonymous piia said...

samalaisia möykkyjä näkyy tässäkin huushollissa, kisuhan tuon on oltava :)

 
At 12:58 ip., Blogger zeska said...

Sitä kisuahan tässä olisi veikattava myös, meillä tuppaavat vaan nuo kohoumat olemaan vähän isompia ja jostain syystä niissä on teräviä hyökkiviä reunoja ... :)

 
At 1:03 ip., Anonymous Katri said...

Samaa mieltä oon minäkin. Meilläkin tuollaisia näkyy aina välillä. Kerran toinen kisu meni päiväpeiton alle piiloon imuria enkä huomanut sitä, ennen kuin se säntäsi hädissään karkuun kun imuroin karvoja siitä päiväpeiton päältä.

 
At 1:25 ip., Anonymous Marjut said...

Sanoisin myös kissa, mutta eihän vastaus voi olla niin helppo, eihän? Vastaan, että kohouma on kohta, josta sängyn alle varastoidut langat yrittävät paeta avaraan maailmaan. :)

 
At 3:12 ip., Blogger nanna said...

Joo, kyllä se vaan on kissa - yllätys yllätys! tosin ei tuo Marjutin toinen arvauskaan huono ollut, eikä kaukana totuudesta...

 
At 9:35 ip., Blogger AnneV said...

Valitan jo etukäteen, että mulla taas mielikuvitus laukkaa. Tietystä kulmasta kun kuvaa katsoo, siellä makaa tietysti MIÄS vatsallaan, pakarat vaan on kohollaan. Juu juu, kissa se on, uskotaan...

Ai sitä on heittäydytty säästäväisiksi? No, ostat sitten kesäalesta oikein kunnon pussukan. (Arvaa ketä on kans vähän ruvennut houkuttelemaan mahdollinen läksiäislahja? Tai ainakin se lähteminen?)

 
At 8:44 ap., Blogger Kati E said...

Jassååå, täällä on muitakin, jotka haluavat vaihtaa työpaikkaa. Niin mä kans. :DD

 
At 1:59 ip., Anonymous Katju said...

Kissa-arvoitus oli kyllä liiaan helppo....mutta tuollainen läksiäislahja olis kiva....tosin, sain mä äsken elektronisen kärpäslätkän läksiäislahjaksi työkaverilta, kun olen muuttamassa maalle puoleksi vuodeksi-sitä kuulma tarvii.....

 
At 3:17 ip., Blogger nanna said...

Anne ja Kati: koettakaa kestää!´Ja Katju: on se kärpäslätkäkin varmaan hyödyllinen, varsinkin nyt kesällä.

AnneV: No pitää kyllä sanoa, että aika littana mies olis, joka tuossa makailisi. Ja sitä paitsi Miähet ja Kissat eivät viihdy samassa sängyssä, ainakaan samalla tyynyllä.

 
At 5:00 ip., Anonymous Mika said...

Viihtyypä, ja ainahan kisu voi maata mahalla kun sitä rapsuttaa.

 

Lähetä kommentti

<< Home