2006-02-25

Niin huoleton tää leikki on ja aivan verraton

Valmentaja Osis on äijien äijä.

Jos ihmettelette miksei Osis harjaa itseään, se johtuu siitä että hän vaan tuijottaa turkkinsa liukkaaksi.
Kun Osis voittaa, ei se johdu siitä, että vastustaja olisi huono, vaan siitä, että Osis on hyvä.
Osis ei koskaan nuku. Hän odottaa ruokakuppia.
Kun Osis tuijottaa kilpaa, patsaatkin väsyvät ennen Osista.

Osiksen valmennus on alkanut tehdä tehtävänsä. Mielikuvaharjoitteluna ovat toimineet öisin kilpailijan sänkyyn kannetut pelivälineet. Eilen illalla oli tiukka valinnan mahdollisuus: sokkotreffeille vai himaan olympiasuoritusten pariin? Arvatkaa kumpi voitti. Suoritus on taas lähtenyt luistamaan, katsokaa vaikka:

Pala hourglassin etukappaletta. Huomatkaa ensimmäinen hieno italialainen aloitukseni, jota oli niin kiva kokeilla, että tuli tehtyä kolmeen kertaan. Puseron värin pitäisi olla kyllä ennemminkin tumma luumu. Tämä ihana lanka tuntuu imevän itseensä kaiken ylimääräisen karvan ja pölyn mitä talosta löytyy.

Ei tässä mitään hötkyillä, valmistaudutaan niin kuin Tanja toiseen laskuun: telkkaria katsomalla ja banaania syömällä. Kisaeväitäkin on - eikun oli, niin kuin Annellakin. Tänään on monta tuntia hyvää neulomisaikaa jäljellä ja tv:stä tulee hömppää. Jos hömppä loppuu, löytyy hyllystä myös kuusituntinen Ylpeys ja Ennakkoluulo -dvd. (Kyllä, se oikea versio.)

Sitä paitsi ohjehan on kirjasta nimeltä Last-minute knitted gifts. Eikö se tarkoita, että neulominenkin pitää jättää viime hetkeen???
Posted by Picasa

"Launtai-illan kulttuuritunnissa esittelemme nuoren espoolaistaiteilija Nanna S:n valokuvateoksia. Teokset kuvastavat karulla ja realistisella tavalla suomalaista luontoa. Naturistisuuteen pyrkivän muotokielen avulla Nanna S pyrkii illustroimaan katsojalle tarinoita suomalaisesta todellisuudesta - värien valinnan ja komposition taustalla voi nähdä viittauksia toisalta 1930-luvun eurooppalaiseen ekspressionismiin, toisaalta suomalaisiin betonilähiöihin ja leipäjonoihin. Teoksilla on selkeä viesti kritisoitaessa Suomen nykyistä sosiaalipolitiikkaa ja kulttuurielämän tilaa. Tämän teossarjan nimi on Kivi, mikä em. teemojen lisäksi generoi myös positiivisemman skenaarion zeitgeistiin. Viittaukset kiveen, jäähän ja periksiantamattomiin luontoilmiöihin kertovat muotokielensä kautta myös Suomen mitalimenestyksestä Torinossa. "

Kivi. Sten. Stone.
Nanna S, 2005.
Fotovedos paperille.
1/1 T.p.l.a.
Kehystys: Ikea.

5 Comments:

At 10:04 ip., Blogger Susanna said...

Sun postaukset on nykyään aivan ratkiriemukkaita! ootko nyt aivan varma että tuli valittua oikea ala? :D

Kyllä sulla taitaa tulla hieman hoppu tuon paidan kanssa.. tsemppiä vääntöön!

 
At 10:39 ip., Anonymous ainaoikein said...

Juma! Toinen kivikuvaaja! Ihanaa!

 
At 9:01 ap., Blogger nanna said...

Susanna: En;-) Olympiatyö on nyt kyllä jo kainaloissa asti, joten toivoa vielä on.
Ainaoikein: Kivaa, meitä on muitakin! Minulla on myös piha täynnä niitä kiviä...

 
At 9:36 ap., Blogger AnneV said...

Hoppedihoppedihop! (paraskin kannustaja täällä - pitäis olla neulomassa, mutta kai sitä nyt aamupalaa saa sentään syödä)

Osiksella on kyllä semmoinen ilme, etten kyllä uskaltaisi epäonnistua. Seuraukset voisivat olla arvaamattomat.

Mutta älä sitten jää tuijottelemaan C. Firthiä, siinä helposti unohtuu kaikki maalliset velvollisuudet. Mulla täällä vaan soi taustamusiikki, tuossa o-työssä on ihan tarpeeksi visuaalista stimulanssia. Ja eiku jatkamaan. Viinipullo on korkkaamatta, vielä jaksan toivoa. Eikös sitä sanota, että jos menettää toivon, menettää kaiken?

 
At 11:59 ap., Blogger nanna said...

Anne: Hyvää luistoa sinne sinullekin! Mä jätin Firthit sitten väliin, ajattelin että huonosti voi käydä. Onneksi joku öö-luokan leffa telkkarissa oli riittävän häiritsemätön.

 

Lähetä kommentti

<< Home