2006-02-19

Bodia, sporttia

Täällä taas Torinon kisakylä ja haastattelussa valmentaja Oskari K.

OK: On muuten viimeiset kisat, joihin tuon kanssa lähden. Olisi kai epäurheilijamaista syytellä huonoja tuuliolosuhteita. Joku tuuli täällä kyllä nyt puhaltaa, kun tuo ei ole neulonut silmukkaakaan olympiatyötä. Olen yrittänyt sanoa, että kyllä sellainen kevyt harjoittelu voisi olla hyväksi, mutta se on päättänyt nyt vetää kunnon palauttavat ja ei aio reenata ennen loppurutistusta. Aloittaisi edes kunnon hiilaritankkauksen että jaksaisi.

Minullekin yrittää vaan syöttää jotain Shebaa. Ja naapureilla kisakylässä näyttää olevan paljon lokoisammat oltavat.

Ja mitäkö se on sitten tehnyt? Virkannut rumat tossut! On muuten rumaa lankaa - ja pahaa. Se on vielä vanhaakin. Vuosia sitten sitä Veli Valtterin kanssa maisteltiin, ennen kuin Valtteri muutti. Eikä tykätty. On tekokuitua. Ja vaikka saatiin piilotettua sitä aikamoiset määrät parvekkeen alle, vielä sitä näköjään riittää. Se on kuulemma jotain Tahitia. Ja tossut jostain hölmöstä virkkauskirjasta.

Juu, ja se katsoo jotain kurlinkia. Siinä on kuulemma joku Uusipaavalniemi.

Jos ei tästä vielä meno parane, lähden kyllä ensi kaudella valmentamaan pujottelijoita. Niiden suksista kuuluu kiva ääni. Ja se Kalle on muuten mun mummolan suunnalta kotoisin. Ei ole kyllä tällä mun valmennettavalla saman luokan kunnianhimoa ja itsekuria kuin Kallella. Posted by Picasa

5 Comments:

At 10:56 ip., Anonymous Tuula said...

Tsemppiä Oskari!
Nuo suuret urheilutähdet voi joskus olla hiukan hmmm persoonallisia. Ja jo vuonna 2008 on kesäolympialaiset, niin että homma jatkuu varmaan viimeistään sitten.

 
At 11:42 ip., Blogger sea said...

Voisko tilanteen paikata neulomillani sukilla? Ovat kohta valmiit. ;)

 
At 8:57 ap., Blogger Kati E said...

Muuten, tiesittehän Oskun kanssa, että se Uuspaavalniemi on siviilissä insinööri? ;D

 
At 9:34 ap., Blogger Annika said...

Täälläkin on kisakatsomon ohjelmistossa kurlinki ja tossut, toimiva yhdistelmä!

 
At 10:45 ap., Anonymous Marjut said...

Tsemppistä vain valmentajalle naapurin kis(s)akylästä, jossa vain penk... sohvaurheillaan. Maxi pyysi mainitsemaan, että pujottelu on muuten kiinnostava laji ja insinöörit hyviä kissan makuualustoja!

 

Lähetä kommentti

<< Home