2006-07-05

Hot in the City

Koska joku totesi, että kesällä tarvitaan kevyempää neulottavaa, esitellään tämä:


Jep, jep. Toimii tällä helteellä. Uskokaa huviksenne, paksu villasilkkilanka on yllättävän miellyttävää käsiteltävää +30 asteessa!

Ullablogissa oli taannoin juhannustaikoja. En tiedä, oliko toimitus kerännyt niitä ihan nimenomaan minua varten? Pitihän niitä kuitenkin kokeilla. Ja koska nyt juhannuksesta on vierähtänyt riittävästi aikaa, voin hyvällä omallatunnolla raportoida tuloksia. Mistäs sen koskaan tietää, vaikutuksethan voivat ilmetä vaikka viiveellä.

Neito vetäytyköön neulomaan kammariinsa juhannuksisissa tunnelmissa iltapäivällä. Jos neuloessa nukahtaa, näkee unta tulevasta sulhasesta.
- Ei näe. Mutta ruusupuiset puikot eivät taivu tai katkea, vaikka niiden päällä nukkuu. Eikä niistä jää edes ruumiinvammoja neulovaan neitoon.

Neito vetäytyköön neulomaan kammariinsa juhannuksisissa tunnelmissa. Jos nukkuu lankakeriin kiedottuna, näkee unta tulevasta sulhasesta.
- Ei näe. Mutta aamulla voi nähdä enemmän keriä kuin illalla. Ja aamulla voi kuulua sängystä jopa kuorsausta. Ehkä se nelijalkainen langannoutaja näki unta tulevasta sulhasesta/morsiosta/mistä tahansa. Ei kertonut.

Neito vetäytyköön neulomaan kammariinsa juhannuksisissa tunnelmissa. Jos nukkuu lankakeriin kiedottuna, näkee unta tulevasta sulhasesta.
- No ei prkl edelleenkään näe yhtään mitään, vaikka täyttäisi koko pedin omalla lankavarastollaan. Tosin sen alle voisi jo tukehtua.

Eli vaikutukset vähäisiä. Ellei lasketa sitä, että viime päivinä asematunnelissa etniset vähemmistöt ovat vihellelleet perään? Tämä ei ollut kuitenkaan taikojen toivottu vaikutus.

Mutta jos neuloo illalla jotainmitätahansa niin myöhään, että huonotkin tv-ohjelmat alkavat jo loppua, voi aamuherääminen klo 06.15 olla tukalaa. Ja siinä voi syödä aamupalaa avattua sanomalehteä tuijottaen, olla ymmärtämättä lukemaansa ja näkemäänsä ja havaita vasta iltapäivällä (lehti pöydällä auki samasta kohtaa), että on tuijottanut koko aamiaismehun, jogurttimyslin ja omenan ajan lehdestä isokokoista värikuvaa ihmisestä, joka halutessaan pääsisi asuntooni omilla avaimillaan. Ei se varmasti siinä aamulla ollut, eihän???

It’s a kind of magic.

1 Comments:

At 9:23 ap., Blogger Kati E said...

Oh, sä olet ollut tosi väsynyt. :SS

 

Lähetä kommentti

<< Home