2006-07-03

Näytä mulle missä sulla on rusketusraidat

Ciao.
Niin kuin jotkut muutkin, myös Villiä Villaa on käynyt Italiassa. Gondolien ja pastan luvatussa maassa oli paljon tarjottavaa myös käsityönharrastajalle. Tiedoksi myös tulevaisuudessa Venetsiaan menijöille: heti Pyhän Markuksen aukion takana on lankakauppa! Katuosoitetta ja kaupan nimeä en muista, mutta kaupan vieressä on pizzerioita ja kenkäkauppoja. (Jokainen alueella käynyt varmaan tajuaa jo tässä vaiheessa, että logiikka tässä selostuksessa on puutteellinen...) Lankakaupan taas tunnistaa siitä, että sen ikkunassa on ... lankoja!!! Sekä mummoalusvaatteita.

Mitään en muuten ostanut, lankaa siis. Paksu villa ja yli 30 asteen helle ei ollut hyvä yhdistelmä. Ja sitä paitsi kävin hakemassa inspiraatiota mm. Dolce&Gabbanan, Guccin ja Pradan ikkunoista. Erilaiset neuleet ja virkkaamukset näyttävät olevan ensi syksyn juttu!

Ja aikani kuluksi virkkasin itselleni kengät.


E- he-hee! Enpäs muuten virkannut! Vaan ostin Venetsiasta. Kyllähän tällaisella näpertäjällä pitää ihka-aidot italialaiset virkatut kengät olla. Ja ne sopivat loistavasti uuteen italialaiseen laukkuuni (tässä siis nyt niitä Annen vaatimia kenkä- ja laukkukuvia...)
Eikös ole söpö - ja oranssi? Hölmöt rusketusraidat koivissani ovat sitten peräisin aikaisemmista tossuläpyttimistä, jotka uskollisesti kuljettivat minua halki Venetsian.
Devil wears Prada. And Oscar wears Pink.
(Älkää pliis sanoko sille, että pinkki on tyttöjen väri.)


Ja ettei nyt liian oranssiksi menisi, on taas palattu tuttuun vihreään. Kassi on muuten sama - sen voi kääntää!!! Huikea idea ja aivan loistava kassi. Eikä moittimista ole sukissakaan.

Anne, vihreät kengät on muuten myös varattuna ja odottamassa minua täällä paikallisessa...


7 Comments:

At 9:04 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mitääh? Onko sulla Pradan käsilaukku? Tää ois kateudesta vihreä ;D

Marsvin

 
At 10:05 ap., Blogger KirsiÄr said...

Oranssi laukku. Must-have-oranssi-laukku...

 
At 12:45 ip., Anonymous Annika said...

Kukahan keksis kääntökengät? ;)

 
At 12:58 ip., Blogger nanna said...

Marsvin: No ei se ihan Prada ole, muuten vaan kiva:) Ja enkä ehkä Pradan laukulla uskaltaisi täälläkään kauheasti kehuskella...
Kirsi: No siitä vaan!
Annika: Hyvä idea, vaatii vähän kehittelyä...

 
At 10:20 ip., Blogger AnneV said...

Jaa-huu! Nyt mä tiedän, miksi tuli mökillä niin levoton olo: mun kuudes aisti tunsi aivan selvästi, että kenkäpäivitys on tulossa.

Ja voi että oon kateellinen tuosta laukusta, semminkin kun tänään just kattelin Tampereella just siihen sopivia kenkiä. Niin että viittikkös vinkata vaikka ihan privana, mistä nuita saa? (kysyy nimimerkki 'hyvästi vaan, otsonikerros - Venetsia, täältä tullaan')

 
At 7:32 ap., Blogger Sari said...

Kiitos Venetsia-vinkistä. Tarkoitus olis käydä lähiaikoina.

 
At 9:30 ap., Blogger Kati E said...

Makea laukku ja kengät. Noi on jotenkin ihan sua. :DD

 

Lähetä kommentti

<< Home