2005-10-23

Ei oo kiire, ei oo hoppu

Kotona ollaan taas. Viikonloppuvireilu Pirkanmaan pääkaupungissa oli hyvin virkistävä. Ohjelmassa oli muun muassa kulttuuria, musiikkia, ruokaa, juomaa ja juomaa. Kaikki edellämainitut voidaan taas liittää Villiä villaa suosittelee -listalle. (kuten myös otsikkobiisi)

Neulerintamallakaan ei ole kiire eikä hoppu. Jouluprojektit valmistuvat vauhdilla. Kuvassa on jo valtaosa äidin lahjaneuletta ja vielä suurempi osa omaa Dundeetani. Jälkimmäinen kärsii valitettavasti Second Sleeve Syndromesta. Pieni tekopyhä ääni kuiskuttelee korvaani sen olevan täysin hyväksyttävää, sillä onhan joululahjojen valmistuminen ajoissa toivottavaa. Aino on onneksi kovin nopeaa lankaa neuloa (vaikka siinä valitettavan paljon virhekohtia onkin), joten kiire ennen joulua ei päässe yllättämään.

Ja tähän vielä ehkä palataan. Kommenttinihan kuulostaa yhtä uskottavalta kuin "Read my lips: no more taxes", "I did not have sexual relations with that woman" tai "Kyllä tosta vielä ehtii ennen tota autoa".

Kuvassa muuten näkyy lankalaatikkoni. Oikeastaan lankapöytäni, jos tarkkoja ollaan. Olenko muistanut esitellä vielä sen sisältöä teille? Tähän varmaan palataan myöhemmin tällä viikolla.
Posted by Picasa

3 Comments:

At 9:41 ap., Blogger Kati E said...

Ihana punainen laatikko. :D

 
At 2:46 ip., Blogger nanna said...

Kati: Niin onkin. Ja sen sisältökin on tosi ihana:)

 
At 8:42 ip., Blogger Susanna said...

esittelyä odotellessa... :D

 

Lähetä kommentti

<< Home