2005-10-10

Ay, tequila!

Ei meillä kissat pöydillä hypi. Tässä on se Annen kaipaama todiste, että meilläkin kuulutaan tissuttelevat bloggaajat -rinkiin.Posted by Picasa

Ja oikeasti tuossa kaapissa on myös lankaa. Kun sekunniksi silmä välttää, sinne luikahtaa myös Kissa. Jos Kissa näyttää olevan pöllyssä, syynä lienee ennemminkin Tassu -namipalat, ei tämän kaapin antimet.

Kaapissa on nyt myös uudet Jamiesonit, joiden kuvan lisäsin tuohon alle. Ja olen aivan tohkeissani. Tunnen oloni myös syylliseksi. Paketti 1:n sisältö Get Knittedistä tuntuu nyt perinjuurin tarpeettomalta. Miksi, siis miksi minun on pakko ostaa kaikki lanka, mikä eteen tulee? Pienellä harkinnalla voisin panostaa enemmän laatuun kuin määrään.

Jamiesoneista tulee muuten mitä todennäköisimmin tämä: Alice Starmoren Inishmaan. Se vaatii tosin kerran jos toisenkin tarkistuslaskentaa ja mallin muutoksia, sillä alkuperäisversio on jättiläismäisen väljä 1990-luvun alun tyyliin.

5 Comments:

At 7:18 ip., Blogger KirsiÄr said...

Ai sinullakin on toi lankamorkkis. Mutta se menee ohi. Voi sitten ostaa laadukkaampia lankoja. Ja Danska on hyvää. Meille yritettiin Hampurin kentällä maistattaa tuotetta, mutta ukko prkl totesi, että wir kennen das schon... Tollo!

 
At 9:54 ip., Anonymous Marjut said...

Ah, Jamieson, viskiä... Eikun puhuttiinko me langasta?

 
At 10:39 ip., Blogger nanna said...

Kirsi: mutku lankamorkkiksesta tulee kipeeksi lompakko, ei vain pää...
Marjut: Pitäiskö nyt sitten mun vielä ostaa lankaan sopivat juomatkin?

 
At 12:54 ap., Blogger AnneV said...

No hyvä. Mä olen täällä läpsinyt itseäni sormille, etten kirjoittaisi kuvasta puuttuvan Jameson-viskiä. Onneks Marjut otti sen puheeks, huhhuh. Sitten mulla olis yks vähän arveluttava kommenttisitaatti pyrkimässä näppikselle, mutta antaa sen ny toistaiseks ainakin olla kirjoittamatta.

Ja mitä taas tulee lankamorkkikseen, niin pieni reality check silloin tällöin tekee kieltämättä hyvää, mutta katumuksentunteisiin on ihan turha jäädä vellomaan. Niin kauan kuin et hamstraa itseäsi vararikkoon tai vie lasten/kissan suusta viimeisiä eineitä saadaksesi lankaa, niin kauan on kaikki hyvin. (Ei sun kaappikissa ainakaan aliravitulta näytä.)

 
At 10:32 ap., Blogger nanna said...

Anne: Arveluttava kommenttisitaatti??? Nyt jäi kyllä kiinnostamaan;-) Ja kaappikissan kanssa on menossa tiukat negotiaatiot, josko hän suvaitsisi syödä muutakin kuin kaupan kalleinta kuivamuonaa (ovat ilmeisesti totuttaneet aikanaan eläinsuojeluyhdistyksessä liian hyvälle). Mutta ei se aliravittu ole, ei. Varsinkaan sen jälkeen kun äitini kävi kylässä. ("tulehan osku niin mummi antaa namia")

 

Lähetä kommentti

<< Home