2005-10-10

Pois, pois postin tieltä


Muistatteko viimeviikkoisen kokemukseni postissa? Paketin, jota ei koskaan löytynyt? Vai oliko sitä edes olemassa?

Kyllä oli. Sain siitä ystävällisesti ilmoituksen puhelimeeni jo samaisena aamuna. Tällä kertaa moitteet saa postin asemesta suomalaisen matkapuhelinvalmistajan laatutuote, joka päätti kertoa tämän minulle vasta perjantaiaamuna. Samalla Mr Communicator sylkäisi sisuksistaan myös kaikki muut viikon aikana kertynet viestit. Ja tämä tapahtui siihen aikaan, kun olin jo siirtynyt viettämään työpaikan kehityspäiviä. Ei siis postireissua perjantainakaan.

Mutta kotona odotti myös toinen pakettikortti. Sama vai eri paketti? Mysteeri selvisi vihdoin tänä aamuna, kun syöksyin postiin heti sen avaamisaikaan. Ja tällaista löytyi:
Paketti 1: Pikavierailu Get Knittedin alekorissa. Mukaan tarttui vähän GGH:n Savannaa sekä yksi vyyhti Fyberspatesin silkkilankaa (ei alessa). Josko sattuisi taas joskus pitsittämään.

Paketti 2: Pitkä ja harras harkinta Jamiesons of Shetlandin Special Offers -osastolla. Ihania, ihania lankoja ja värejä. Ja iltapäivän jahnustamisen jälkeen päädyin vihdoin viimeen yhteen kilon alepakettiin. Aamulla oli harkinnassa, että olisin hilppaissut suoraan postista kotiin (töihinmenon asemesta) ja mennyt kieriskelemään Shetland-kerissäni kuin Roope Ankka.

On hyvin epävarmaa, miten Shetland-saarelle yleensä päädyin. Saatoinpa olla selaamassa neulontalistalta jotain vanhoja linkkejä. Nyt vähän harmittaa, etten tilannut enempää. Puolentoistaviikon takainen runsaudenpula on tällä hetkellä täysin kadonnut alesivuilta. En uskaltanut suositella, ennen kuin omakohtaisesti kokeilin, tuleeko paketti perille. Tosin langat ovat aika riittoisia, eikä normaalihintakaan keristä ole mielestäni paha laatuun nähden. Ostamani kilon paketti on reilusti ylimitoitettu mihin tahansa puseroon. Ja herra Jamiesonin postikulujen määrä on myös kohtuullinen.

Jos joku muu sortuu näihin, varoitan, että värimallit sivuilla eivät ole ehkä kaikkein realistisimpia. Tilaamani väri cornflower (ruiskukan ts. kokoomuksen sininen) näyttää vaihtuneen postissa ihanaksi siniharmaaksi (sellainen vanha ruotsinsininen). Ei valittamista.

Näihin tunnelmiin ja kuviin.

p.s. Edelleen häviksissä on Debbie Bliss Clubin syysjulkaisu, joka ei koskaan tullutkaa. Ei siis vielä täysin puhtaita papereita posti-instituutiolle.

4 Comments:

At 10:58 ap., Blogger AnneV said...

Löylyä lissää, löylyä lissää: mä ainakin suosittelin Jamiesonssia noin vuosi sitten neulontalistalla. Jäin suustani (ja lompakostani) kiinni heidän messuosastolleen Lontoossa ja sain niin hyvää palvelua ettei koskaan missään. Iiihania lankoja, iiiihania malleja (ne on niin rustiikkeja, ettei tämähäntä nyky-määritelmä 'ihqu' sovi niihin laisinkaan).

Alkaako sun maanantai hyvin, jos kerron olevani kateellinen sun ostoksista?

 
At 12:31 ip., Blogger Carita said...

Debbie Blissistä tulikin mieleeni, että voisin myydä ne vaaleansiniset alpaca silk -langat sulle :)

 
At 1:17 ip., Blogger Kati E said...

Jamiesonin se pitsineulelanka on ihanaa... Mulla on siitä huivi kesken... :D

 
At 6:51 ip., Blogger nanna said...

Anne: Toki, piristää päivää huomattavasti! Ja taisit se tosiaan olla sinä, joka tuota linkkiä joskus esittelit.
Carita: Laitan sinulle meiliä.
Kati: No huivi näytille vaan!

 

Lähetä kommentti

<< Home