2005-10-21

I'm with the skater boy, I said see ya later boy

we are in love, haven't you heard
how we rock each others world

Ennuste teinimuodin kehityksestä talvella 2006: Lumilautailijat, skeittarit ja hiphopparit luopuvat pitkäaikaisesta pipomuodista. Nyt kaikkien pitää kulkea paljainpäin. Ilmiön taustat voidaan jäljilttää Espooseen, missä eräs ikäkriisiä poteva kissoihin hassahtanut naisihminen päätti virkata itselleen lumilautailupipon. Naisihminen ei edes omistaa lumilautaa, skeittikenkiä eikä muutakaan asiaan kuuluvaa. Ainoastaan pipon värisen talvitakin. Ja tämän jälkeen kukaan itseään kunnioittava nuori ei enää halua kulkea samanlaisessa virkatussa pipossa.

Pipoa oli muuten kiva virkkailla. Se oli kaiken lisäksi nopeaa, sillä pipo syntyi yhden Boston Legal -episodin aikana. Melkein nopeammin kuin ehdit sanoa "Denny Crane". Haa, olen pääsemässä kosketuksiin sisäisen skeittarini kanssa.

Lanka on Cool Flammea Neuletikistä. Menekki vajaa 1 kerä ja koukku 8,0. Oikeasti pipo on vähän enemmän rock kuin kuvassa. Päätin somistaa sen kukalla, etten ihan sekoittuisi nuorisoon. Itseni kuvaaminen pipossa ei sitten enää onnistunutkaan, sillä pahoin pelkään, että digikamerani on päättämässä yhteistyösopimustamme ilman irtisanomisaikaa.

Ja nyt näkemiin perjantai-illalta. Minä en lähde matkalle maailman ympäri, minä lähden nyt Tampereelle.

6 Comments:

At 12:28 ap., Anonymous derea said...

heh, tosi kivan värinen!

 
At 2:19 ap., Blogger Niina said...

Mutta väri ei sovi laulajattaren nimeen. Höh!

 
At 2:42 ip., Anonymous Marjut said...

Jou mään, sä olet tosi katu-uskottava!

 
At 5:45 ip., Anonymous Annika said...

Tosi kivan näkönen pipo!

 
At 10:33 ip., Blogger nanna said...

Kiitos kaikille!

 
At 9:42 ap., Blogger Kati E said...

Makee pipo on. :D Ja sopii just tasan siihen sun takkiin.

 

Lähetä kommentti

<< Home