2005-09-18

Sunday morning rain is falling

Ostin uuden kirjahyllyn. Herra BMW piipahti vierailulla ja auttoi sen kasaamisessa. Ainakin kasaamisen aloittamisessa. Jotta kirjahylly saatiin paikalleen, sen paikalta piti siirtää lipasto.

Herra BMW: "Mä voin siirtää tämän yksinkin. Sullahan on kuitenkin tässä lipastossa pelkkää lankaa."

Niinpä. Minut tunnetaan. Kerään lankaa. Ja sitä paitsi olen rikkonut aiemman lupaukseni, etten aloittaisi uusia töitä ennen kuin jotain vanhaa on viimeistelty. Katsokaa:Neuleen alla oleva kirja, RYC Classic Weekend, on tietysti se, mistä malli löytyi. Lanka on taannoin hankkimaani Wensleydale Sheep Shopin Longwoolia ja se on oikein mukavaa neuloa. Mallineule on helppoa, kun alkuun pääsee, vaikka joka kierroksella joutuu käyttämään apupuikkoa ihan kiitettävän paljon. Käytän muuten välillä, varsinkin matkoilla apupuikkoina puisia coctailtikkuja. Suosittelen varsinkin niille, joiden sohvat, laukut ja jopa patjat tuntuvat syövän niitä oikeita ylenmäärin.

Mallikuva aiheutti pientä kähinää. Herra BMW esitti painokkaan toiveen, että en missään vaiheessa tekisi "tuollaista typerää lakkia" kuin kuvassa on.

Ostin kirjan "sika säkissä" -periaatteella, koska ihastuin kauniiseen valokuvaukseen, Skotlannin esittelyyn ja mallien nimiin. (Kyllä, olen siis oikeasti ihan niiin hullu.) Kirja on ollut positiivinen yllätys: siitä löytyy vaikka mitä kivaa. Ja sitä paitsi neulekuvien lisäksi siinä on paljon maisemakuvia, joita katselee ihan ilokseen, vaikka niissä ei ole vilaustakaan villasta. Koska asiantuntijan suosituksesta suhtaudun ylettömän varovasti muiden ottamien kuvien uudestaan julkaisuun, tyylistä esimerkkinä allaoleva taannoinen oma tuotos, joka tietystikään ei ole niin hyvä kuin kuvat kirjassa.


Sillä aikaa kun neuloin, Osku keskittyi muihin kirjoihin. Posted by Picasa

6 Comments:

At 7:37 ip., Blogger Kristel said...

Aikooko Osku kenties ryhtyä sisustamaan? Vingalla on muuten tapana löhötä juuri samoin kyynärpää jonkun kirjan päällä, kovin kissamainen juttu. :)

 
At 9:50 ip., Blogger nanna said...

Kristel: Osku haluaisi sisustaa itsensä mielellään uuteen kirjahyllyyn. Aiemmin se rötkötti tuossa leuka Mr Clintonin päällä, mutta nosti päätä kuvatessa.

Ja kirjat muuten tarjosi Suomalaisen ennakkoale.

 
At 10:50 ip., Blogger KirsiÄr said...

Eikös ämjörikassa ole tapana, että uusi presidentti sisustaa valkoisen talon? Selkeästi jotain presidentillistä sisustussuunnitelmaa on laadinnassa. Mutta kuka on seuraava amerikan presidentti? Ja mitä vikaa muka on baskereissa?

 
At 8:34 ap., Blogger Kati E said...

Ooo, mä katoin heti, että onkstoi sheepshoppia.... :D Mutta hyvältä näyttää, todella!

 
At 9:37 ap., Blogger nanna said...

Kirsi: Joo, oval officeen vaan huovutettua seinää, kissanminttua ja huonekasveja. Ja tää uusi pressa päihittää viksuudessa kyllä sen nykyisen. Selkeästi sivistävää opiskella sekä Bill että Hillary.

Kati: joo, sheepshoppi rupesi hyllyltä määkimään, että neulo minut. On muuten yllättävän pörheää lankaa.

 
At 8:46 ap., Blogger Kati E said...

Muuten, kiitos sinun, mä eksyin tuonne Suomalaisen ennakkoaleen...

 

Lähetä kommentti

<< Home