2006-02-04

Sort of homecoming

Tässä se on, ensimmäinen valmistunut Lankahamsterit -työ:

Kuunneltuani aikani hyvätahtoista kommentointia kodinhoitokahjoudestani päättelin, että täytyyhän minun hankkia aito Martha -poncho. Ja tässä se on! Ohje löytyy esimerkiksi täältä. Minun ponchossani mallia on hieman mukailtu.

Lankana on Novitan Hippy, jota meni tasan 500 grammaa. Tarkkasilmäinen katsoja ehkä huomaa, että reunakuviosta puuttuu pala (ok, reunakuvio on itse asiassa se pääasiallinen syy, miksi koko poncho minua viehätti - muu osa ponchoa on tappavan puuduttavia kaksoispylväitä) . Ja tämä siis selittää täsmälleen 500 gramman lankamenekin. Kohtelias katsoja jättää "puutteen" omaan arvoonsa. Virkatessa moisia vikoja on muuten paljon helpompi korjata kuin neuloessa! Ehkä hankin lankahamstereiden jälkeen kuitenkin vielä kerän Hippyä ja täydennän rivin kuntoon.

Poncho tuntuu mukavalta, vaikka onkin vähän painavahko. Hippy on periaatteessa makuuni liian keinokuituista, mutta tällaisessa tuskin ikuiseen käyttöön aiotussa työssä kyllä menettelee. Plussana mainittakoon, että Hippy on niitä harvoja lankoja, jotka eivät herätä nelijalkaisessa neuleassistentissa minkäänlaista kiinnostusta.

Ja tässä lisää lankahamsterointia: etukappaletta uusimman Voguen palmikkoneuleesta. Lankana Rowanin Cork, väri Chilly. Malli on ihana. Ensimmäistä kertaa teen jotain, missä on nyppyjä. Yritän saada päätettyä, pidänkö Corkista vai en. Kai siitä pitäisi pitää, kun se on "hienoa" Rowania ja sisältää merinovillaa? Minä en valitettavasti jostain syystä saa siitä mitään elämää suurempia elämyksiä.


Jaa, lankahamsterit??? Kissinvillat! Kyllä nyt joku saisi järjestää blogikissojen ruokahamsterit. Posted by Picasa

5 Comments:

At 9:05 ip., Blogger Siniset Silmukat said...

Martha poncho näyttää hyvälle! Hieno! Täällä blogikissa Vilma voisi osallistua myös blogikissojen ruokahamsterit- projektiin.

 
At 8:55 ap., Blogger Ziina said...

jestas miten pulska kissa:)

 
At 8:47 ip., Blogger Johanna K said...

Meillä Eetu innostui kisasta heti, mutta ymmärsi pelin hengen väärin. Täällä nyt yksi blogikissa olettaa, että tarkoitus olisi kerralla pistellä poskeen mahdollisimman paljon kotoa löytyvää einestä. Ehti jo tutkia tänään mm. muropaketit (ihmisten), josko niillä voisi osallistua hamsterikisaan muun pöperön loppuessa.

 
At 3:49 ip., Blogger nanna said...

Johanna: Sellaisia ne katit on:) Tämäkin pistelee kaikkea kitaansa, viherkasvit mukaan lukien. Ja ihmisten ruoka on luonnollisesti aina sitä omaa kiinnostavampaa.

 
At 1:02 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hei Nanna,
eksyin jotenkin tänne sivuistoille aivan mystisellä tyylillä ja satuin lukemaan mitä kirjoitin nähtävästi viime vuonna->
"Villaa ylle! Jopa toukokuussa! Tosin tämänpäiväinen sade ja tuuli oikein houkuttelevat vuoraamaan itsensä villalla päästä varpaisiin."

Jaa-a, sitä vaan halusin sanoa että itsensä villalla vuoraaminen kuulostaa tosi hyvältä, varsinkin jos pistää vielä jalkoihin todella paksut, polviin asti yltävät harmaat villasukat!! Mukavaa että joku tykkää samoista asioista kuin minä, ehkä...kai..;)

Jukka

 

Lähetä kommentti

<< Home