2006-01-10

On niin helppoo olla onnellinen

Onni on... kärjestäneulottava villasukka.

Tämä on oikeasti kivaa: bambupuikot, ohutta lankaa ja kärjestä aloitettava sukka. Kiitos Kristelin ja Ullan hyvän ohjeen aloittelin elämäni ensimmäistä kärjestä aloitettavaa sukkaa. Jostain syystä tämä menettelytapa tuntuu paljon järkevämmältä ja loogisemmalta. Kiivetäänhän puuhunkin tyvestä, miksei siis sukkaan varpaasta lähtien?

Raitalanka on Opalin sukkalankaa, jota ostin kokeilukerän viikonloppuna. Värit ovat luonnonsuojelun hyväksu tehdystä "sademetsä" kokoelmasta, jossa värivalinnat mukailevat eläinmaailman luonnollisia värejä. Ette ikinä arvaa - tämä on tiikeri! Kissanaiselle tiikeriä, sehän sopii!

Mutta kuvittelenko vaan - onko tiikeri vetänyt viidakossa röökiä posket lommollaan vai miksi kerä mielestäni vähän tuoksahtaa? Vastaisuudessa haluan lankakeräni vain pelkällä luontaisella lammasaromilla, kiitos. Posted by Picasa

Toinen ilonaihe liittyy itsekuriin ja pidättäytymiseen langanostoista (ylläolevaa kerää lukuun ottamatta). Tosin tänään tein pitkään harkinnassa olleen tarveostoksen. Kuten ehkä muistatte, sain Debbie Bliss Clubin liittymislahjana Alpaca Silk -lankaa. Olen sittemmin haalinut sitä lisää sieltä ja täältä erilaisilla oravannahkakaupoilla. Viimeiset kerät tilasin tänään tämän kaupan hyvästä alennuksesta. Kärsivällisyys siis palkittiin. Alpakoista valmistuu joskus - vaikkapa lankahamsterikuukauden aikana - edullinen (ainakin lähestulkoon edullinen) paita. Samalla olen virtuaalisäästänyt taas monta euroa. Virtuaalisäästäminen on kivaa, kiitos Susannalle vinkeistä!

6 Comments:

At 8:02 ap., Blogger Siniset Silmukat said...

Minäkin tahdon tiikerilankaa! ... mutta en kyllä röökiaromin kera.

 
At 8:51 ap., Blogger Susanna said...

mistä ostit röökiaromilankaa? :D On muuten ihan kamalaa miten röökin haju pinttyy ja nopeasti. Annoin mummille vyyhdin lankaa, mistä hän neulo Melindalle mekon, ja vaikka lanka oli mummin luona vain pari kuukautta, mekko vaati pari pesua ennen kuin haju lähti. yöks. Miten sitä onkaan joskus voinut itse polttaa!

Täytyy varmaan kokeilla alhaalta ylös -sukkaa, näyttää hauskalta!

 
At 10:15 ap., Blogger Kati E said...

Yyks, tupakanhaisulla varustettua lankaa. :S Not nice.

Suomessa ei taida kuin yksi kauppa myydä kys. lankaa...

Mutta kivalta tuo näyttää, mä mietin josko tuota olisin ostanut aiemmin, mutta päädyin leppikseen ja sitten siihen toiseen punasävyiseen. Ylläri...

 
At 10:18 ap., Blogger Meri said...

Kiitos Yarnsmith -linkistä ! Tilasin Addin bambupuikkoja kunnon setin (-50% ale) :-)

 
At 12:30 ip., Blogger nanna said...

Kiitos kaikille! Ja anteeksi Merille, että yllytin ostoksille:)

Tupakkakaupan nimeä en viitsi tässä mainita, Kati on arvailuissaan kyllä ihan oikeassa.

Myöskään kellarinhaju ei irtoa villasta sitten kirveelläkään, kertoo nimim. pettynyt. (Vuosi kirjoneuletta pienillä puikoilla tädin kellarin varastoista ja lopputulos käyttökelvoton)

 
At 11:57 ap., Blogger Susanna said...

no, kyllä minäkin tuon melkein niinkuin arvasin, tavallaan yritin toivoa että olisit tilannut sitä jostain :D Mun kannalta tietty parempi jos hän myy tupakanhajuisia tuotteita :D

 

Lähetä kommentti

<< Home