2006-01-15

Stand up and fight for your rights

Vielä on muutama hetki aikaa vaikuttaa valtakunnan asioihin. Siksipä pikakertaus siihen, mitä on tarjolla. Sitä on vähän, sillä neuloja on taas keskittynyt kaikkeen muuhun paitsi neulomiseen.

1. Tavissukka
Varma vaihtoehto - sekä malli ja ulkoasu tuttuja ja turvallisia ja moneen kertaan nähtyjä. Soveltuu erinomaisesti erityisesti vaikka sauvakävelyyn ja kissojen kanssa touhuamiseen.

2. Puolivallaton villasukka
Vähän värikkäämpi ja eurooppalaisempi vaihtoehto. Tuttua ja turvallista sukkamateriaalia, mutta pinnan alla piilee räväkkyyttä. Oikein mainiot sukat esimerkiksi rullaluisteluun.

3. Järki-ihmisen valinta
Järkevä ihminen noudattaisi dieettiä, protestanttista etiikkaa ja tipatonta tammikuuta ja yrittäisi viimeistellä kaikki suunnilleen ompelu vailla olevat keskeneräiset työt. Suosittu vaihtoehto vaikka Nurmijärvellä. (ei kuvaa)

4. Vihreä vaihtoehto
Tätä on ollut liikkeellä. Cucumberpatch lähetti minulle (kuten Kirsille, Marille ja Minnallekin) vähän Rowanspunia. Minulla, päinvastoin kuin muilla, se on Chunky-paksuista. Lanka on varattu toistamaan Season's Tale -kirjan Nevis, joka minulla on jo melkein valmiina. Valitettavasti langan väri ei ole ihan mitä odottelin, mutta eiköhän tämä silti tule käytettyä. Cucumberpatch oli muuten nopea. Erityispisteitä saa lankapussissa oleva suloinen Rowan -merkki, jonka voin sitten ommella valmiiseen neuleeseen (kuvassa keskellä). Posted by Picasa


Käytä vaikutusvaltaasi.
Kävijälaskuri nimittäin lähestyy kovasti lukemaa 25.000. Ken tämän luvun laskurissa näkee, ilmoittautukoon.

8 Comments:

At 7:55 ip., Blogger KirsiÄr said...

Ja eikös just toi puolivallaton vähän pössytellytkin?
Tällä asiakaspotentiaalilla Cucumberpatchin luulisi pikaiseen perustavan haarakonttorin Suomeen.

 
At 8:22 ip., Blogger aquama said...

No todella...kohta kuljetaan kaikki Niileissämme pitkin pienen Suomen katuja... Mä ihastuin myös Rowanin merkkiin <3.

 
At 8:42 ip., Blogger sea said...

Hih, loistava tapa esitellä...sukkia. Noista pidän eniten tosta taviksesta. :)

 
At 9:39 ip., Blogger AnneV said...

Tämä kyllä hakkaa muut vaalikoneet mennen tullen. Turha tosin tulla väittämään olevansa työväen presidentti, jos on tiikerisukat jalassa.

Mutta kuule, oli mulla muutakin asiaa. Mitäs jos buukkaisit lennon Roomaan? Väittäisin, että Lana Gattosta löytyisi sopivaa ihanohutta mohairia ja värejäkin taisi olla kymmeniä. Vai pitääkö mun uhrautua lähtemään sinne uudelleen ja lähetän sitten vaan värimäärityksiä satelliittiyhteyden kautta?

 
At 9:44 ap., Blogger Minna said...

Oho. Niilistä johtaa nykyään sivuhaara Suomeen. :o

Huomasitteko muuten, että Haloska oli eilen pukeutunut Eau de Nilin väriseen vaatteeseen? Mitä siitä pitäisi päätellä? Missä oli tavissukka? Onko Halonen siirtynyt Vihreän vaihtoehdon Eau de Nil -leiriin? Seuraamme tilanteen kehittymistä!

 
At 10:36 ap., Blogger Kati E said...

25 000. :DDD Kiwa. :D

Ja ei-niin-kiitollinen-kiitos tuonne cucumberiin ohjauksesta. Sun blogi on vaarallinen. ;D

 
At 10:56 ap., Blogger nanna said...

Hihii, kiitoksia kovasti kaikille taas ahkerista kommenteista. Kyllä ne siellä kurkkukaupassa varmaan ihmettelee, kun kaikki suomalaiset tilailee samoja värejä...
Sukkien vaalivaiheita voidaan seurata nyt varmaan vielä parin viikon ajan - katsotaan, pössytteleekö ne tässä kampanjoidessa vai tekeekö jotain muuta mielenkiintoista:)
Anne: Ai Roomaan ostamaan lankaa? Mistäs tiesit, että tässä "vähän" jo yhtä seminaarimatkaa sinne harkitsin?
Ja Kati: Onneksi olkoon, pakettia pukkaa kohtapuoliin!

 
At 2:54 ip., Blogger Katja said...

Sinut on haastettu! =) Meemi ja ohjeet löytyvät blogistani.

 

Lähetä kommentti

<< Home