2006-01-17

I see you lookin' at me like I'm some kind of freak

Koska ilmeisesti oletetut(?) omituisuuteni kiinnostavat lukijoita enemmän kuin neulomukseni, vastaan lyhyesti kiertelevään kyselyyn. Jatkakoon ken haluaa.

Sänkypuuhat
Nukkumaan mennessä peitto pitää taittaa jalkopäästä ja muotoilla tiiviiksi paketiksi jalkojen ympärille. Vuoteesta noustaan aina oikea jalka edellä.

Ja lakanat on Ehdottoman Pakko Silittää. Tämän tunnustuksen jälkeen olen työpaikkani virallinen Ms Control Freak. Kukaan - siis kukaan - ei kuulemma tee tällaista, koska se on ihan turhaa.

Ruoka ja juoma
Voileipä ei maistu hyvältä, jos siinä on voin (tai kevytlevitteen) lisäksi muutakin päällä. Voin syödä kyllä juustoja ja makkaroita erikseen, mutta leivällä ne peittävät leivän maun. Tai siis peittivät. Nykyisin syön viljatuotteita enää hyvin harvoin.

Puoli ruokaa
Keraamisen lieden kiillottaminen puhdistusaineella on kivaa. Vielä kivempaa on hangata kaasulieden "renkaita" konetiskiaineella kiiltäviksi. Vessan ja kylppärin pesu on kivaa. Samoin kuin erilaiset uudet pesuaineet. Tällä hetkellä Villiä Villaa suosittelee Swiffer-taikasieniä.

Ai niin, tämä oli neuleblogi?

Lehdet
Olen koukussa neule- ja sisustusaiheisiin lehtiin. Kuten esimerkiksi Rebeccaan, joka saapui eilen matkattuaan kunniakkaat kaksi (2) arkipäivää Saksasta Suomeen. Lehti on edullinen ja mallit mukavan neulottavia. Ja yllätys, tämänkin lehden mukana tuli mukavia ommeltavia merkkejä valmiisiin neuleisiin. Saakohan niitä kohta Novitalta ja Modalta myös? Tässä pari esimerkkikuvaa. Lehdenhän voi nyt tilata myös sen omien kotisivujen kautta.


16 Comments:

At 10:54 ip., Anonymous KristiinaS said...

Mä silitän lakanat. Ennen mulla oli sellanen pöytämankeli ja sillä tuli ihania lakanoita. Vaan ei ole sitä enää niin raudalla vetelen.

 
At 11:01 ip., Blogger nanna said...

Kristiina: Kiva kuulla! Meidän työpaikalla (ikähaitari n. 20-60+) sitä ei tee kukaan paitsi minä ja kovasti ihmeteltiin. Mankeli olisi kyllä hankintalistalla, kunhan sille vain keksisi paikan jostain.

 
At 9:25 ap., Blogger KirsiÄr said...

Voin kyllä ymmärtää, mistä lakanansilittämisihto tulee, mutten koskaan saisi itse aikaiseksi. Mutta mä kyllä taittelen muovipussit sellaisiksi kolmioiksi. Minäkin hurahdin taikasieniuskoon. Ärtsyn käteviä kaakelinpuhdistuksessa.

Taidanpa piipahtaa tuollanoin Rebecan sivuilla...

 
At 9:50 ap., Blogger Katja said...

Täälläkin silitetään lakanoita ja mies pitää hulluna ja on kieltäytynyt tekemästä sitä...

Oletko muuten huomannut että se Swifferin taikasieni, niin kätevä kun se onkin, ottaa myös esim. seinistä myös maalista pintakerroksen pois. Nykyään käytänkin sitä sientä hieman varovaisemmin...

 
At 9:58 ap., Blogger Ziina said...

kiitos rebecca vinkistä, meillekin saa tulla muutama lehti vaikka postikulut olivat ikävät.

 
At 11:44 ap., Anonymous Anonyymi said...

Aah, ihanaa! Joku muukin on siivousintoilija! :-) Musta se ei näy päälle päin, koska huusholli on yleensä hävityksen kauhistus, sattuu johtumaan siitä, että inhoan tavaroiden järjestelyä, mutta siivouskomero on _hyvin_varusteltu_. Ja vessan peseminen kivaa! :D Täällä päin suositaan Akro Meleco-taikasieniä, niitä, joiden pakkauksessa on appelsiinin kuva...

-Maria

 
At 12:50 ip., Anonymous Anonyymi said...

Lakanoiden silittäminen on must! Kuka haluaa nukkua pölupunkkipesässä. Ihan virallisten tutkimusten mukaan silitettyihin lakanoihin eivät pölypunkit niin helpolla tule..

 
At 12:52 ip., Blogger Susanna said...

oih ja voih, minäkin silitin ennen lakanat, ja pussilakanat ja tyynyliinat myös. Mutta sitten kun taloudessa olikin yhtäkkiä yhden sijaan neljä henkeä, ja lakanapyykkiä tulee kymmenkertainen määrä, en enää jaksanut. Ja tässä lähellä ei ole edes hyvää&edullista pesulaa :/ Yhteen aikaan pesetin kaikki liinavaatteet, ja se oli ihanaa; ne tuoksui taivaalliselle, ja kaikki oli viikattu millilleen samalla tavalla. Näytti nätiltä kaapissa :D

 
At 1:57 ip., Anonymous ainaoikein said...

Aaah, vastasilitettyjen lakanoiden tuoksua ei peittoa(heh) mikään. Sitä paitsi silitetyt lakanat vievät kaapissa vähemmän tilaa kuin silittämättömät.
Silloin kun meillä oli vielä normiliesi, puhdistin hellanringit sokeripalalla. Nykyään nautiskelen keraamisen lieden vaivattomuudesta.

 
At 5:18 ip., Blogger Minna said...

Mä haluaisin sellaisen taikasienen, joka siivoaisi täällä itsestään... :)

 
At 11:36 ap., Blogger Lea said...

Mankeloin lakanat, mutta jos ei mankelia olisi silittäisin ne varmaan vaikken paljon muuta silitäkkään.

 
At 9:37 ip., Blogger AnneV said...

Sopis niinku antaa ittestään jotain elonmerkkejä - rupesi vähän huolestuttamaan sen jälkeen mitä kirjoitit erääseen blogiin. Et sunkas sukkapuikkoja sinne tökännyt?

 
At 9:14 ap., Blogger Kati E said...

Minne sä olet kadonnut?????

 
At 10:50 ap., Blogger AnneV said...

Se vissiin mankeloi nykyään yötäpäivää niin ettei ehdi touhuta mitään muuta. Tai sitten se on värvätty *jonkun* vaalikampanjan loppurutistukseen.

Arvoisa sinkkurouva, älkää mankeloiko ainakaan lankojanne! Eikä kissaa!

 
At 2:16 ip., Blogger Minna said...

Ai minne tökännyt sukkapuikkoja?! :o

 
At 2:47 ip., Blogger nanna said...

Kiitos kaikille huolenpidosta - hengissä olen, mutta on ollut vähän kiirusta tällä viikolla! Päivittelen illemmalla tarkemman tilannetiedotuksen...
Ja ei, sukkapuikkoja ei ole tökätty sinne eikä minnekään muuallekaan....

 

Lähetä kommentti

<< Home