2006-08-22

Nan nan naa, nan nan na naa naa...

"... sä olet sellainen, kaikki tietää sen..."

Katilta sain kirjaimen N, joka osoittautui vaikeaksi, vaikka muka oma nimikirjaimeni onkin.

Eli kommentoi tähän loppuun ja minä annan sinulle kirjaimen. Sitten kirjoitat blogiisi 10 sanaa jotka alkavat kyseisellä kirjaimella, lisää myös selostus mitä kyseinen sana sinulle merkkaa ja miksi.

Nau. Nau nau nau kuuluu sängyn jalkopäästä joka aamu. Ja ilta. Ja välillä sillä välilläkin. On se äiteen oma naukumaija sitten niin ihana.

Neulominen. Tämä on kai itsestäänselvä. Stressinpoistaja. Lohduttaja. Palkinto itselle. Tekosyy katsoa telkkaria.
Joo joo, neulonta-asiaa ja kuvia luvassa pian.

Nestori ja Nasu. Ohoh, tuli kaksi sanaa. Lapsuuden parhaat kaverit, jotka ovat nähtävillä esimerkiksi tässä kuvassa.

Nopeus. Olen kai aika nopea liikkeissäni ja päätöksenteossa. Ja muutenkin vauhtia riittää, myös moottoritiellä jos auto toimii.

Nysse. Kun se nyt vaan on niin kiva sana. Periaatteessa kyllä nysse/bussi/linja-auto ei ole lempikulkuvälineeni vaan se vihoviimeinen vaihtoehto. Ja onhan minulla kuitenkin sukujuuria Pirkanmaalla.

Narina ja nalkutus. Turhasta marina, valitus ja vikinä on tarpeetonta, tyhmää, pitkästyttävää ja epäseksikästä. Sen pituinen se.

Naru. Otetaan yksi naru, sidotaan siihen kiinni paperituppo. Otetaan yksi kissa ja yksi insinööri, yhdistetään toinen toiseen päähän narua. Seurataan kuinka kissa vetää insinööriä narussa ja päinvastoin. Hupia riittää lähes viikoksi. Kokeiltu on.

Nauru pidentää ikää ja hyvien ystävien kanssa nauraminen on kaikkein parasta.

New York on oikein kiva paikka ja samoin on esimerkiksi Nuuksio.

Nainen on loppujen lopuksi ihan hyvä olla, vaikka välillä aina ihmetteleekin moisen olennon epäloogisuutta, ailahtelevuutta, tunteellisuutta, kykyä monien asioiden yhtäaikaiseen hallintaan ja uskomattoman pitkää pinnaa. Tosin osittain olen kai vielä "I´m not a girl, not yet a woman" -vaiheessa.

2 Comments:

At 9:15 ap., Blogger Kati E said...

*reps* Toi insinöörijuttu oli ihan paras.

 
At 10:35 ap., Blogger nanna said...

Kati: Ja ah niin totta;-)

 

Lähetä kommentti

<< Home