2006-07-29

Ale ale ale, ale ale ale ale, ale ale ale aleaaaaaaNo, toivottavasti ihan kaikilla ei alkanut soida se ihana parin kesän takainen mainosrenkutus päässä!

Tässä tämän kesän aleostoksia:

Edessä vas: Rowan Cotton Tape. Minähän en tykkää nauhalangoista, mutta pakkohan tätä oli ostaa, kun oli halpaa ja ohjeetkin sai kaupan päälle. Sormituntuman perusteella oikein mukavan oloista lankaa.

Edessä oik: Rowan Wool Cotton. Samasta paikasta kuin edellinen. Tämä oli se ostosten varsinainen syy. Väri on kiva ja se haluaa olla Fiery Bolero. Voihan vihreäkin olla Fiery, jos on tarpeen, voihan?

Takana: Auts. Enkö mää koskaan opi? Muistattekos tämän? Järki sanoo, että Novitan Teddy a) on nihkeää neuloa, b) kutittaa ja c) on h****tin kuumaa. Ja d) ajattelemani jakku (nro 9 uusimmasta Modasta, jos nyt ketään kiinnostaa) saa kenet tahansa mutta erityisesti minut näyttämään pörrölangassa ei-ihan-niin-kauhean-suloiselta. Tai joo, suloiselta, jos ylipainoiset teddykarhut ovat katsojan mieleen. Syytän ystävääni Vilenin Suloa tästä vielä monta kertaa.

1 Comments:

At 2:42 ip., Blogger Susanna said...

*reps* Jos tuo teddy alkaa oikein kovasti ärsyttämään mieltä niin mä voisin ehkäpä antaa niille uuden kodin, siis maksan tietty :D

 

Lähetä kommentti

<< Home