2007-03-16

Kuulkaa korpeimme kuiskintaa: Sukka, sen kaveri ja 89 998 muuta

Kyllä Suomessakin osataan! Jos Latvialaiset neuloivat lapasia EU-jäsenyyden merkeissä, on Suomessa ja tarkemmin Kainuussa käynnistetty Itsenäisyyssukka - hanke. Tavoitteena on kyläyhdistystoiminnan puitteissa neuloa yhteensä 90 000 sukkaparia myyntiin.

Arvostettavaa - ja aika kunnianhimoista! Koko maakunnassa on yhteensä noin 90.000 asukasta, joten sukat saataisiin tuotettua, jos jokainen kainuulainen neuloisi yhdet. Kampanjaan oikeasti osallistuville taitaa tulla melkoinen urakka!

Sukkasivuilta löytyy myös itsenäisyyssukan ohje. Voi hyvinkin olla, että tähänkin blogiin ilmestyy jossain vaiheessa sinivalkoiset raitasukat - sekä hienon kampanjan että sukujuurien kunniaksi.

3 Comments:

At 4:29 ip., Blogger AnneV said...

Jassoo. Taitaa olla niin suosittu kampanja, että nettisivut meni heti kättelyssä pyllylleen. Pitäisköhän sitä... johan mä oon EU-sukat neulonutkin, hehee.

Et oo sitten vielä saanu ittees tuupattua Kölnin tietämille lankakauppaan?

 
At 4:57 ip., Blogger AnneV said...

Ehdin jo palata tänne pähkäilemään lisää: että vielä suomenlampaan villasta pitäisi neuloa? Mistä ne löytää tarpeeksi lankaa, vai lahjoittaako kyläyhdistys ensin joka torppaan oman lammaslauman?

 
At 8:47 ip., Blogger Ninni said...

Moi Nanna! Ihana nähdä, et sie oot viel aktiivinen neuloja. Ihana tuo sinun viimeksi tekemäsi neule!

Kuvittelisin, että mulla saattais yhteisen tuttavamme puheiden perusteella olla vanhentunut sähköpostiossusi, joten voisitko sie kirjottaa miulle. Ois yhtä tärkeää asiaa.

lämmöllä,

Ninni
ninni@nimda.fi

 

Lähetä kommentti

<< Home