2007-01-12

Ohoh

Hyvää uutta vuotta kaikille.

Mitenkäs tässä näin kävi? Onko edellisen päivityksen jälkeen todellakin ollut näin uskomattoman pitkä aika? Kuka sen ajan oikein minulta varasti??? Työ haittaa harrastuksia ja niin pois päin. Kone ei ole aina kotona, nettiyhteys on Elisa jne. Haluatteko lisää koottuja selityksiä? Atshii. Ei se mitään.

On tässä vähän neulottukin. Valitettavasti joulupukki otti ja vei kaikki tuotokset eikä joku löyhäpää muistanut kuvata niitä. Jälkikäteiskuvauskaan ei kaikilta osin onnistu, sillä osalle lahjansaajista en välttämättä viitsisi alkaa selittelemään, että "kun mulla on sellainen neuleblogi". Uskotteko, että oli kivoja joululahjoja? Ja että kannatan lämpimästi Wetterhoffin Sivillaa ja kumppaneita Merinosilkkiin verrattuna?

Yksi prosessikuva ohessa. Säärystintä tuloillaan silloin joskus, Nallea ja Woolia ja ohjeet Pirkasta.

Ja sitten kävi kummasti niin, että kadonnut inspiraatio ja innostus palasi uuden vuoden myötä. Puolivahingossa välipäivinä maalla tuli tuotettua puolikas villatakki, sen jälkeen eri sarjaa villatakin etuosa ja allaoleva neulepaidan etukappale. Ai miten niin monta yhtä aikaa? Miten niin päättämätön?

Tämä allaoleva on Rowanin Big Woolia ja malli Erika Knightin Glamour -kirjasta. Juuri tuo kuvassa oleva kannen neule - josta myös Ziinalla näytti olevan kuva. Kivaa (=ihan kivaa) lankaa ja sikakallista - omalla rahalla en olisi ostanut, mutta huomasin, että edellisen työpaikan antama Menitan lahjakortti vanhenee kohta. Ja mikäs parempi käyttökohde kuin ostaa jotain, mitä kerähinnan (10,90 € hei haloo) ja kokonaismäärän puolesta ei ikinä (selvin päin) tekisi. Nämä kerät tarttuivat käteen eilen illalla ja tässä on jo etukappale viime metreillä.

Jospa seuraavalla kerralla muistaisin vielä kuvata viimeiset SNY:ni lähetykset? Tai sen, mitä niistä on jäljellä - ihan täydellisen nappiin osunutta käyttötavaraa kaikki! Supersuperkiitokset Maanille - täytyy sanoa, että hän on onnistunut satakymmenprosenttisen loistavasti kehittäessään tuntemattomalle ihmiselle kaikkea kivaa. Miten ihmeessä kaikki saadut yllärit onnistuivat olemaan niin minun näköisiäni?

Voisi muuten kuvitella, että neuletiheys lisääntyy vuonna 2007. Maailman suloisin ja kultaisin joulupukki toi digiboksin (sain valita: digiboksi vai uusi tiskikone! Kiva että tytön elämässä on romantiikkaa) ja nyt näkyy Conan, Frendit ja Murheilukanavalta ratsastuskisat. Hyvää neulomisaikaa on siis luvassa.

4 Comments:

At 10:07 ip., Anonymous Maani said...

Hei Nanna ja oikein mukavaa alkanutta vuotta! Mukavaa että olet tykännyt saamistasi sny-yllätyksistä, kyllä minä niiden kanssa raavinkin päätäni tovin jos toisenkin. :)

 
At 4:08 ip., Blogger Kristel said...

Jaa, sielläkin Big Woolia... ;) Nimim. neulonut parissa päivässä puolikkaan villatakin muiden projektien ohella. Koskaan en kuvitellut koskevani näin paksuun lankaan, mutta ihanaa on. :D

 
At 9:41 ap., Blogger nanna said...

Maani: Kiitos samoin ja kiitos vielä kaikesta, mukavaa oli!
Kristel: Jaa, minä jo kaupassa kuulinkin että sinullakin on Big Woolia. Varmaan sitä vihreää??? ;-D

 
At 2:37 ip., Blogger Kristel said...

Yritin ostaa tummanvihreää mutta sitä ei ollut tarpeeksim ostin sitten ruskeaa. ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home