2007-01-24

Hyvin virkattu


Jee, se on tässä! Big Wool -pusero Glamour collection -kirjasta. Tosi kivasti virkattu, totesi kaksijalkainen laaduntarkkailija.

Pusero on oikein hyvä ja lämmin, sopiva näille pakkasille. Koko - ohjeen pienin - istuu minulle täydellisesti. Harmittaa vaan, että langanmenekki poikkeaa reilusti ohjeesta - lähes puolitoista kerää eli noin 150 grammaa. Jos olisin maksanut langan itse eikä entinen työnantaja (joka siis antoi läksiäislahjaksi Menitan lahjakortin), kyllä harmittaisi. Big wool on kivaa lankaa, mutta en kyllä itse siitä viitsisi 10.90 euroa maksaa per kerä.

Antakaa minulle lisää virtaa kameraan ja ylimääräinen käsipari, että saisin otettua sellaisia hienoja kuvia kuin muillakin.

4 Comments:

At 11:39 ip., Blogger AnneV said...

Hyvin on virkattu, on on. :-)

Itsekuvaamisen vaikeuksista on ollut muuallakin puhetta. Katinkontti jo suunnitteli ajavansa slipoveri päällä ylinopeutta poliisin valvontakamera-alueella - tunnetko vetoa samaan?

How big is big wool? Mä riehaannuin ostamaan Novitan Rustikaa, jossa tiheys 11s/16 krs puikoilla 7-8 ja siitä tuntuu muotoutuvan noin sentin paksuista neuletta. Voipi tulla hiki hiksukka jos siitä meinaa vääntää takin tai jotain.

 
At 11:08 ap., Blogger nanna said...

Anne: Toi nopeuskamera onkin hyvä, sitä pitää kokeilla! Mutta eikös siitäkin voi tulla vähän tärähtänyt/epäselvä kuva???

Big Woolin tiheys on kai vähän isompi kuin sen Rustikan. Suositeltiin jopa 12 mm puikkoja, mutta mun käsialalla olisi tullut haukiverkkoa. Käytin kaseja kun sellaiset oli saatavilla ja hyvä tuli. Olisko se tiheys jotain 8-10 s/10 cm...

 
At 9:55 ap., Blogger Kati E said...

Kiva paita. Mullekin. ;DD

Ja hyvin on ommeltu, ei virkattu. *hirn*

 
At 1:45 ip., Blogger Stricker said...

Kiitos rakas SNY:ni, paketti tuli ja juuri oikeana päivänä: sataa vettä, päätä särkee ja pikkumies kärtyää! Aivan ihania juttuja olit keksinyt, eikä yhtään haittaa, että vasta nyt sain ystäväni selville ... enkä muuten olisi ikipäivänä osannut arvata sinua parikseni, vaikka kyllä arvelinkin, että olisit joku "blogituttu" ja vakiblogaaja, koska lahjukset osui kyllä just eikä melkein nappiin. Kiitos vielä kerran tuhannesti! Laitan mailia tulemaan, jos löydän osoitteesi blogista, kun tilanne rauhoittuu!

 

Lähetä kommentti

<< Home