2005-08-08

Gimme gimme gimme

Ensin yleisön pyytämää tekotaiteellista poseerausta Dibs on Ribsissä:


Sitten päivän asiaan. Noudin jakelunkeskeytyspostini paikallisesta konttorista ja tuntui, kuin olisi tullut joulu keskellä elokuuta. Ensinnäkin vastoin odotuksia Interweave knitsin tilaukseni ensimmäinen numero saapui, jopa luvattuna ajankohtana. Samoin saapui Amazonin tilaukseni: paljon kehuttu ja ihailemani Loop-d-loop sai seurakseen Last-minute knitted giftsin sekä Erika Knightin Simple Crochet ja Simple Knits -kirjat. Perustelin tätä tukkuostosta sillä, että postimaksuissa säästi. Last-minute oli alennuksessa, samoin Knightit. Koko pino alitti selvästi Suomen hintatason. Tosin rehellisyyden nimissä ison vaikutuksen tekee edelleen vain Loop-d-loop. Muissa on ehkä pari kivaa ohjetta per kirja. Joululahja-ajan lähestyessä löytynee ehkä näillekin käyttöä. Lupaan esitellä opusten sisältöä tarkemmin lähiaikoina.Postissa odotti myös Debbie Bliss Clubin liittymislahjani: neljä keraa Alpaca Silk (80 % baby alpaca, 20 % silkkiä) lankaa. Ihanaihanaihana. Yllätyin myös siitä, että keriä on neljä: kuvittelin jostain syystä tervetuliaislahjan olevan vain kaksi kerää. Mukana on myös pieni neulotun baskerin ja kaulahuivin ohje. Ja väri, juu, on niin minua niin minua.


Siskoni on noita... eikun kissani on nörtti. Joku tykkää nukkua tietokoneen vieressä. Koodarikissa auttoi tänään päivittämään linkit tuossa sivupalkissa ->

3 Comments:

At 8:59 ap., Blogger Kati E said...

Mä mietin jo eilen, että kohta sulle tulee paineita siitä kun joka postauksessa on musiikillinen otsikko. :D

Ja vitsit, pohdin tässä, että jätänkö Rowanin jäsenyyden (loppuu kohta!) pois ja vaihtaisin sen tuohon Debbie Blissiin... Auts.

 
At 9:00 ap., Blogger Susanna said...

Dibs on ribs on tosi kaunis. Ja kivoja postijuttuja :D Voi kun tekis mieli tilata tuo loop, mutta meillä rupee tili näyttämään miinusta kohta...Ei oikein vielä ole tottunut että tulot putos kolmasosaan entisestä :/

Ja nyt mie sitten laulelen Abbaa loppupäivän :D Sun blogilla on takuulaulattava vaikutus...

 
At 11:29 ip., Blogger nanna said...

Kati ja Susanna: Debbien klubi on kai suht tuore ja siksi toiminnassa on ollut vähän alkukankeuttakin (kaikille pahoitteluviestejä siitä, että esim. eivät olleet muistaneet laskuttaa ihmisiä jne) mutta ihan kivalta vaikuttaa ja kaikkeahan pitää kokeilla.

Ja laulunsanoja on pohjaton arkisto, siis päässä. Sitten kun omat loppuu, täytyy turvautua ns. huonon musiikin valikoimiin. Niistäkin löytyisi huikeita esimerkkejä, kiitos exän sekä yhden työkaverin.

 

Lähetä kommentti

<< Home