2005-08-18

Mannapuuroa ja mansikkaa

Tässä taas tarina sarjastamme "and here's something we prepared earlier":

Pari iltaa sitten kävin taas kerran läpi lankavarastojani. Olen jo aikoja sitten luvannut lainata Katille erään ohjelehtisen, joka luonnollisesti heti lupauksen jälkeen mystisesti katosi. Jos se ei ole hyllyissä, on sen pakko olla lankalaatikoissa, eikö? Mutta eipä löytynyt - vielä.

Sen sijaan tämä löytyi. Pussillinen valmiiksi neulottuja neuletakin kappaleita. Jos oikein muistan, oli tämä ensimmäinen terapianeuletyö sen jälkeen, kun minusta tuli kahden kissan yksinhuoltajaäiti. Tarkoitus oli tehdä kiva reisitaskuhousujen kanssa pidettävä huppari. Lanka on Chat Batik - nimistä nauhalankaa, jonka ostin Itäkeskuksen Lankavakasta. Suunnilleen Novitan Tahitin paksuista, mutta täyttä puuvillaa.

Mutta kuinkas kävikään? Runsas vuosi on kaapissa on tehnyt tehtävänsä ja Chat Batik ilmoitti haluavansakin olla pieni chaneltyyppinen jakku. Sopii hyvin - laskeskelin itse aikanaan mitat ja tämä on pieni siro suoralinjainen jakku, joka ei ole renttuiluhupparia nähnytkään. Saanko siis esitellä: neiti mannapuuroa ja mansikkaa! Napitusta ei ole - eikä tule. Tämä pikkujakku haluaa sulkeutua ainoastaan yhdellä irroitettavalla rintaneulalla.

Kaksi taidekuvaa. Itsensä kuvaaminen peilin kautta on vaikeaa ja lopputulos huono. I feel ... a bit lightheaded, not??? Ja jos joku vielä väittää, että huippumallit näyttävät niin hyviltä, koska työntävät lantion kuvattaessa eteen, suhtaudun jatkossa skeptisemmin. Posted by Picasa


Lankavaraston penkominen sai minussa aikaan syyssiivousvimman. Ei - ei minulla suinkaan ole liikaa lankaa, vaan liikaa lankaa, jota en halua neuloa! Siksi aloitankin runsaan viikon päästä kierrätysviikot, joiden aikana toivottavasti moni kerä päätyy uuteen arvostavampaan kotiin. Runsaan viikon päästä vasta, koska tässä välillä täytyy käydä muilla mailla vierahilla. Stay tuned.

Ja vielä toinen tärkeä ilmoitusasia: huimalta näyttää, mutta 10.000 kävijän raja mennee rikki kohtapuoliin! Muista tarkkailla laskuria: jos sinä pyöräytät sen uusille lukemille, laita kommentti tai meiliä. Jokin pieni yllätys voi odottaa sinua.

12 Comments:

At 11:29 ap., Blogger Kati E said...

Mä vielä odottelen sitä ohjevihkoa. Ei niillä KSH-kerillä niin kiire ole. :)

Ja tasan varmana odotan sun kierrätysviikkoja. Pitänee vaan pohtia onko itellä samanlaista ylimääräistä varastoa...

 
At 1:10 ip., Blogger nanna said...

Kati: Hyvä, että ei ole kiire. Sitten se ohjevihko löytyy paremmin.

Ja kierrätettävää kyllä riittää. Tämänkin postauksen takista jäi yli viisi (5) kerää - mitä ne oikein ajatteli siellä kaupassa, kun arvioivat langanmenekkiä. Ja siellä en edes kertonut, että takissa olisi ehkä huppukin,

 
At 2:38 ip., Blogger Kati E said...

Mä muuten voin pahoin jos kuulen ton Neon2sen biisin. Liittyy vaan silloseen poikaystävään, joka tätä nykyä on todellakin ex, tänk gaad.

 
At 10:04 ip., Blogger Kristel said...

Mä olen kanssa miettinyt kierrätysviikkoja, oiskohan se sitten syksyn trendi? :) Lisäksi mä olen viime aikoina miettinyt tosi paljon sellaisia projekteja joihin saisi kulutettua erilaisia jämälankoja.

 
At 7:57 ap., Blogger Kati E said...

Et sä Kristel jaksais järkätä kierrätysviikkoja? Se vois olla oikeesti kivaa. :D

 
At 8:47 ap., Blogger nanna said...

Kristel ja Kati: Kierrätysviikot olisivat hyvä projekti, vaikka nyt isommin samaan tapaan kuin lankalaihis keväällä. Ja jos kukaan muu ei kierrätä niin minä ainakin.

Ja Kati, mäkin inhoan ko. biisiä ja koko bändiä. SOpi vain hyvin tuohon otsikkoon...

 
At 2:24 ip., Blogger Kati E said...

Argh, ohi meni. Mä olin 10001. :S

 
At 2:24 ip., Anonymous Hanna said...

Hiphei! Laskurissasi vaihtui 10000!

Hanna

 
At 6:59 ip., Blogger nanna said...

Uhhh, olen näemmä aika suosittu! Keitä te kaikki oikein olette?

Hanna, laitatko yhteystietoja vaikka meilillä (sannan_oma@yahoo.co.uk)

 
At 9:27 ip., Blogger AnneV said...

Hii. Eiks oo jännä kuinka joskus mittari pyörii hulluna ympäri? Olis kyllä kiva tietää, mistä jengi oikein tulee. Silloin kun mulla oli vastaava kävijäkilpailu, sen voitti kans ihan outo ihminen, jota en tunnistanut neulontalistalta enkä mistään (ja josta sivumennen sanoen ei ole kuulunut mitään sen koommin - en tiedä edes, onko paketti mennyt perille).

Ja eilen illalla aloitetun kirjanmyyntirumban jälkeen blogissa vasta kävijöitä olikin! (josta tulikin mieleeni: menepäs Anne lähettelemään niitä viestejä "voittajille")

 
At 8:27 ap., Blogger Kati E said...

*odottelee päivityksiä*

 
At 4:04 ip., Blogger Susanna said...

missäs rouva luuraa? :D

 

Lähetä kommentti

<< Home