2005-09-11

But tonight I'm cleaning out my closet

Alkoi vähän ahdistaa tämä eläminen langan keskellä. Sitä on paljon ja sillä on taipumus lisääntyä. Samoin kuin puutarhassa rikkaruohot, elinkelvottomat ja omaa silmää miellyttämättömät nypitään pois, nypitään nyt pois myös ne langat, jotka eivät ole Nannalle erityisen rakkaita. Ainakaan juuri tällä hetkellä, kun tätä mielenhäiriötä kestää.

Julistan siis avatuksi Lankahullut päivät, jotka toimivat seuraavin säännöin:
1. Alla kuvatut langat etsivät ihmistä, joka heitä arvostaa. Määrät ja hinnat on ilmoitettu alla, lisätietoja saa kysymällä.
2. Hinnat on ilmoitettu, mutta vaihtoehtoisesti voin ottaa vaihdossa vastaan jotain muutakin, mitä arvelisit minun haluavan tai tarvitsevan. Ehdota!
3. Periaatteessa nopeat syövät, hitaat eivät. Viime kädessä minulla on kuitenkin oikeus hylätä tai hyväksyä mikä tahansa tarjous. Jos ostajakandidaatteja on useita, voi valinnan ratkaista hyvin kirjoitettu meili, ostajan tuttuus, logistiikan helppous tai mikä tahansa muu syy.
4. Langat ovat olleet kissallisessa kodissa. Vaikka ne eivät ole olleet kissan käsiteltävinä, eivät ne ehkä ole oikea valinta ihmiselle, jolle eläinhilse aiheuttaa vakavia allergiaoireita.
5. Lankoja mielellään tuodaan tai jaetaan pääkaupunkiseudun neuletapaamisissa. Jos joudun lähettämään, maksaa vastaanottaja postikulut.
6. Tarjoukset ja kyselyt allekirjoittaneelle sannan_oma@yahoopistecopisteuk
7. Myyn mielellään aina koko erän samaa lankaa kerrallaan, mutta tarjouksia ja ehdotuksia voi esittää. Samoin pyynnöt tukkuhinnoista huomioitaneen!
8. Ja tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tässä se lankakasa. Miksi, voi miksi Blogger kääntää nykyisin uudistuksen jälkeen pystysuuntaisetkin kuvat "nurin"? prkl.


EDIT: Poistettu myydyt ja vaihdetut.


Novita Tahiti, punakeltasinikirjava. 6 x 50 g (yhtä kerää vähän kokeiltu). Hinta yhteensä 4 EUR.


11 Comments:

At 8:39 ap., Anonymous Katju said...

Hei, ostain nuo chat batik langat. en saa sähköposti sulle lähtemään , otatko yhteyttä koskika3@luukku.com t. Katja

 
At 8:52 ap., Blogger Niina said...

En mä nyt oikeastaan halua mitään lankaa (kun mun pitäisi kanssa tehdä siivous), mutta kommentoin vaan että jaaha, sullakin on tota Magiaa. Minä myin omani pois kirppiksellä kun en vuosien säilömisen jälkeen keksinyt yhtään mitä siitä olisin halunnut tehdä.

 
At 8:54 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hei!

Olenkohan hukannut postini, kun olen sitä 10.000 kävijän palkintoa ootellut.

Hanna

 
At 9:14 ap., Blogger nanna said...

Katja: Sait varmaan jo meiliä?
Niina: Mulla on niistä iso huivi, mutta alunperin piti tulla pusero (???)
Hanna: Hei, pahoittelen kovasti myöhästymistä - olen tosiaan ollut matkoilla ja kipeänä, enkä oikein ehtinyt postiin. Tänään minulla on tosiaan vihdoin paketti lähdössä eli tulossa se on!

 
At 9:50 ap., Anonymous derea said...

Tuo Magpie näyttää houkuttelevalta... Hmm. Mutta 100g ei oikein riitä mihinkään. Mitä materiaalia tuo on? Onko se villaa?

 
At 10:21 ap., Blogger nanna said...

Derea: Magpie on täyttä villaa, 100 g:n kerässä on noin 140 metriä. Kyllä siitä esimerkiksi pipon tai lapaset saisi aikaiseksi. Ja tuo väri on nimeltään "Morning Dew"

 
At 12:58 ip., Blogger AnneV said...

Älä hyvä tyttö myy Wowwia, siitä saa kans matomaisen kaulaliinan vähän erilaisella tekniikalla. Lähetän sulle ohjeen, jos haluat (ei kelvannu Ullaan).

 
At 1:44 ip., Anonymous Cairbre said...

Hyvä idea tuo tyhjennys! Pitäiskö yrittää järjestää ihan vaikka kirppistapaaminen pääkaupunkiseudulla?

 
At 2:30 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kiitos! Olen seurannut postiani silmä tarkkana! Et arvaakkaan kuinka paljon. Luulin jo laittaneeni viestini osoitteesta väärään sähköpostiinkin.

Hanna

 
At 8:46 ip., Blogger Niina said...

AnneV: älähän vielä älähdä ;-) Kyllä se sinne Ullaan on tulossa.

 
At 11:16 ap., Blogger AnneV said...

Kah. Tahitit ei uppoa. Et taida olla Novita-klubin jäsen? Siellä on kans osto- ja myyntipalsta.

(hih, ja tää on kans ihan pakko kysyä: ostiko joku Wow-langan vai päätitkö suorittaa itte pikku eksperimentin?)

 

Lähetä kommentti

<< Home