2005-09-13

There were four and twenty virgins coming down to Inverness

Hups. Anteeksi otsikointi tuhmasta laulusta. Peittäkää lasten korvat ja laulakaa vaan omassa päässänne. Mutta joku aasinsiltahan täytyi keksiä neuleaiheeseen asiaan, jossa on tätejä rivissä.

Siis hei Anne ja muutkin: sillä välin kun kaupustelin lankoja, pyöräytin samalla tällaisen kivan pienen intarsianeuleen.

Ja takaa sama. Huomatkaa, että en huijannut edes takana: sama kuviointi jatkuu takakappaleessa ja hihoissa. Posted by Picasa


Hoh. Uskoiko joku? Tämä on ehtaa Vintage-Nannaa muutaman vuoden takaa. No ok, ainakin viidentoista.

Alkuperäisideasta saa kiittää herra Kaffe Fassettia, toteutuksessa on käytetty vähän luovuutta. Mutta eihän tällaista teosta raaski (koskaan) poiskaan heittää. Sitä on myös kiva pitää päällä, vaikka vähän väljähkö onkin. Eli taaskin Nanna-tädin teesi nro 1: Tee kunnollista, se kestää.

Ja teesi 2: Jos virkkaat tummansinistä lapasta, kuvaa blogissasi mieluummin jotain värikästä.

Tuolloin aikojen alussa puhuttivat muuten samat neulojien kestohuolet kuin nykyään. Mies neuloi. Siis herra Kaffe Fassett itse. Ja sitä kauhisteltiin, ihmeteltiin ja ihailtiin. Saatan nyt pistää sanoja väärään suuhun, mutta muistaakseni taisi olla Seppo "Bisquit" Ahti, joka kolumnissaan ihmetteli naisten ryntäystä miehen pitämille kursseille ja näyttelyihin. Ja totesi, että jos samat KF-neuleet tekisi joku rouva Kahvi-Kaisa Tassit, ei sama tuote herättäisi lainkaan yhtä suurta mediakiinnostusta. Krhm. Panokseni virkkaava poika -keskusteluun päättyy tähän. Olen puhunut.

Ja jottei suuri testi-innostus, joka neuleblogeissa vallitsee, loppuisi, vielä jotain olennaista minusta.

You Are Skinny Heel Boots

You always look great - from your styled hair to your sleek boots.

3 Comments:

At 8:51 ap., Blogger Kati E said...

Mä kyllä haluaisin Invernessissä käydä. Jaa, miten niin turha kommentti ja miten tää liittyi tähän postaukseen? No, ekaksi oli ja tokaksi ei mitenkään. ;D

 
At 12:47 ip., Blogger nanna said...

Kati: No jo vain, Inverness on ihan kiva paikka. Pari tuttua asuu siellä. Sillä ei ole taas mitään tekemistä tuon biisin kannsa. Eikä viestin nyt tarvi olla aina niin asiaa.

 
At 5:56 ip., Blogger AnneV said...

Jo vain on kiva pusero! (Ja jos ootte sitä mieltä, että meitsi on vallan jämähtänyt 80-luvulle, niin en mä saanut kuin 36,5 pistettä Marjutin sivuilla olleesta 80's-testistä.)

Vartoo vaan kun mä pääsen Suomessa käymään vintillä! Voin kaivaa naftaliinistä erinäisiä tutkielmia reippaasta värienkäytöstä à la Filatura di Crosa.

Mökiltä puolestaan löytyi täyttä villaa oleva kirjoneulepusero Novitan Venla-langasta. Sitä ei ollut aika syönyt oikeastaan miksikään. Elämäni toka isompi neule, jota tein koulun käsityötunnilla opettajan määräämän työn sijaan, mikä tietysti laski käsityönumeroa. Katkera? En tod.

 

Lähetä kommentti

<< Home