2005-12-06

Meikit, ketjut ja vyöt

Kuinkas tässä näin kävi?

Se ei tänäkään vuonna tullut. Tokihan syy voi olla siinä, että olen muuttanut: ehkä kutsua ei saatu perille oikeaan osoitteeseen? Siispä ensi vuotta ajatellen: kiltti presidentin kanslia - laitatteko vaikka kommenttia tänne blogiin, niin varmasti kutsu linnaan ehtii tavoittaa minut ajoissa.Posted by Picasa

Ei - en suinkaan jää kantamaan kaunaa. Olisipa vaan ollut varusteetkin valmiina, jos kutsu olisi käynyt. Tällä kertaa vietin vielä sellaisen perinteisen itsenäisyyspäivän: ulkoilin, söin perinneruokaa ja kävin Hietaniemen sankarihaudoilla viemässä isoisälle kynttilän. Riisuin juhlahepeneet ja lösähdin sohvalle neulomaan.

Myönnettäköön, että joululahjatkaan eivät ole vielä valmiita. Siitä huolimatta piti kokeilla vähän uutta: miltäköhän näyttäisi mustavihreä huovutettu kirjoneulelapanen? Ohje on omasta päästä, mutta inspiraatio oheisesta kirjasta: Syystunnelmia ja joulun odotusta (Tiia Koskimies, WSOY) tarttui mukaani taas yllättäen WSOY:n tehtaanmyymälästä. Ruoka-, kukka- ja koristeluvinkkien lisäksi siitä löytyi yllättäen myös neuleohjeita! Mallit vaikuttavat ainakin suurimmaksi osaksi olevan Sandnesin, joten ehkä osa niistä on saattanut olla jo joskus vaikka Modassa. Mutta ihmisellähän ei voi koskaan olla liikaa kirjoja, eihän?

6 Comments:

At 9:20 ip., Blogger KirsiÄr said...

Kiitokset kirjavinkistä. Sehän on vain kätevää, että Modassa siellätäällä hajallaan olevia ohjeita voi selailla yksissä kansissa.

 
At 9:38 ip., Blogger nanna said...

Kirsi: Ohjeita ei kirjan koko sivumäärään nähden ihan mahdottoman paljon ole, mutta ihan kivasti kuitenkin. Sitten löytyy näitä kivoja "tee itse joulukarkit", joista toki on lyhytaikaista iloa niistäkin.

 
At 10:18 ip., Anonymous irja said...

Kirjoja ei voi koskaan olla liikaa, varsinkaan neule- ja käsityöaiheisia!!!

 
At 11:09 ip., Blogger Susanna said...

Mun mielestä tuo oli kokonaisuutena ihan kiva kirja, vaikkakin itse olisin jättänyt sapuskaohjeet vähemmälle. Ja mukavaa, että suomalaisessa kirjassa kerrankin jotain muuta kuin Novitan ohjeita!

Kivan näkösii hepenii, sääli ettei kutsua tullut :D

 
At 8:29 ap., Blogger Kati E said...

Kirjoja ei koskaan voi olla liikaa. :D

 
At 12:33 ip., Blogger AnneV said...

Minun sisäinen värikoordinaattorini on kovin mieltynyt langan ja juhlajuoman yhteensopiviin sävyihin. Mitäs muumijuomaa toi oikein on?

 

Lähetä kommentti

<< Home