2006-09-19

Sukkalankankainsinööri ja sen kaveri

Kyllähän te kaikki tiedätte sukkalankainsinöörin? Siis sen tyypin, joka suunnittelee viehättäviä itseraidoittuvien sukkalankojen väriyhdistelmiä? Kuten esimerkiksi tämä.

Uutisia teille: sillä on veli. Se veli on sukkahousulankainsinööri. Ja se suunnittelee sukkahousulankoja, jotka eivät kestä kulutusta. Mikä ihme siinä on, että päivä ja sukkikset, päivä ja sukkikset...? Ei auta kynsien typistys, käsien rasvaus, säärien rasvaus, sukkahousujen pakastus (no ok, pakastetut sukkikset kestää ehkä 2 päivää). Että sijoitusvinkkinä vaan kaikille: ostakaa sukkahousufirmojen osakkeita, niiden tuotteiden kysyntä on ikuisesti taattu.

nimim. katkera fashion victim - halvat cityshortsit taitavat tulla käytössä toooosi kalliiksi.

8 Comments:

At 11:23 ap., Anonymous Anonyymi said...

Sukkiksien pakastus!? :-o

Marsviin

 
At 3:38 ip., Blogger KirsiÄr said...

Sukkahousut ovat inhottavia. Niljakkaita; valuvia tai kiristäviä; hiostuttavia tai liian kylmiä. Ei koskaan kohillaan. Ja kuka ostaa yli 10 euron sukkapöksyjä kahden päivän käyttöön? Aika kallista.

 
At 4:29 ip., Blogger nanna said...

Marsvin: Joo, tämä on ihan ykkösluokan niksipirkkaniksi. Pakastus saa ne kuidut sitkeämmiksi tai jotain. Ja se jossain määrin jopa toimii.
Kirsi: Elämä on:D Ei kun oikeasti olen täysin samaa mieltä. Ei näytä käyttäisi, ellei joidenkin vaatteiden kanssa ole pakko. Ei ne lipeäkalanväriset sääretkään mikään huippunäky ole. Ja yli 10 euroa? En osta, kun hajoaa kuiteskin.

 
At 4:32 ip., Blogger katinkontti said...

Mulla on jossain vanhassa 60-luvun käsityölehdessä virkattujen sukkahousujen ohje; voin laittaa tulemaan :-) Vois tehä vaikka jättiraita-seiskaveikasta semmoiset verenseisauttajat ettei mitään rajaa...

 
At 10:50 ip., Blogger AnneV said...

Ah, ollapa vielä niitä entisaikojen sukkasilmukoijia. Tiedättehän; kun takavuosina nailonsukkiin tuli silmäpako, ne vietiin silmukoijalle korjattavaksi. (Anne, kuinkas vanha sinä taas olitkaan?)

Joo, mutta siis jos nykyään ihmiset on niin tiedostavia ja ympäristön tilasta huolissaan, että niiden omatuntoa kolkuttelee jo maatumattomista kuiduista neulominenkin, niin entäs sitten ne sukkahousuvuoret jossain kaatopaikoilla? Kas kun ei joku ole keksinyt ruveta jalostamaan niistä autojen polttoainetta tai jotain.

Taas yks semmoinen menoerä naisen elämässä, että työnantajan pitäis maksaa jonkinlaista sukkahousulisää. Tai verotuksessa pitäis olla sukkahousuvähennys.

 
At 11:52 ap., Blogger nanna said...

Anne: Nii-ii, voishan niistä jotain tehdä. Vaikka leikkailla virkkauslangaksi. Ah olisipa ihana sellainen ihonvärinen kynnysmatto.
Ja olen edelleen todella katkera, ettei sukkahousuja tai muita työvermeitä saa verovähentää. Kun ei kai näitä muuten pitäisi. Entinen työkaveri kokeili, mutta verottaja vastasi, ettei Bossin puku ja nahkapohjakengät ihan rinnastu raksamiehen haalariin ja turvakenkiin...

 
At 3:39 ip., Anonymous Anonyymi said...

Jos miehet käyttäisivät sukkahousuja, niiden käyttö olisi jo kielletty. Tai niiden tuotekehitykseen olisi käytetty miljoonia, niin että kuidut korjaisivat itse itsensä, sävy säätyisi automaattisesti säären sävyn mukaan tai ehkä joku olisi jo keksinyt spraysukkahousut (yhdellä lisäsuihkauksella 10 den lisää!)

 
At 2:14 ip., Blogger AnneV said...

Heh, kyllähän spraysukkahousuja on jo olemassa, tosin niitä suihkitaan paljaille kintuille eikä oikeiden sukkiksien päälle. Guuglaamalla vaikka "spray pantyhose" tai "air stockings" löytyy lisätietoa. Ei vaan oikein lämmitä Suomen talvessa...

 

Lähetä kommentti

<< Home