2006-09-14

Väliaikatietoja

Kun on kolmatta (neljättä???) viikkoa syysflunssassa ja olo on tuhnuinen, on päivittäminen jäänyt. Vihdoin löytyi diagnoosi ("Kyllä sulla varmaan joku tauti on", sanoi lääkäri.) ja lääkettäkin saatiin. Samoin löytyi kameran johto, joten tässä ensi alkuun ne edellisen postauksen puuttuvat kuvat: Katsokaa, mitä Salainen Ihana Ystäväni lähetti! Oskukortin ja kivan korun...
Tässä vielä uudestaan koru syyshuivilankani kanssa - lanka oli hankittu ennen korun saamista!!! Aivan loistava yhdistelmä!
Pari kuvaa vielä Ninnille tulevasta projektista. Lankana on Merinosilk - ihana kiilto! Ja kuten alemmasta kuvasta näkyy, ei pitsihuivi näytä juuri miltään ennen pingotusta. Saatte pian verrata tuota valmiiseen pingotettuun kuvaan!
Syksy - ja paluu töihin, kouluun, opiskelemaan? Muistakaahan venytellä!

3 Comments:

At 1:07 ip., Anonymous Taiska said...

Meilläkin venytellään usein, yleensä keittiön pöydällä :D Kissat on kyllä taitavia ottamaan rennosti!

 
At 2:49 ip., Blogger AnneV said...

Iiih. Osku on sitten ihana. Me löydettiin sille Irlannista tyttöystävä, harmi vaan että se jäi sinne. Yritän ehtiä laittaa kuvan näkyville tänään tai viimeistään perjantaina.

 
At 3:22 ip., Blogger nanna said...

Taiska: Ne teidän katit taitaa kyllä osata tuon venyttelyn vieläkin paremmin.
Anne: Niin onkii. Ja että tyttöystävä? Mitäköhän se Osku osaisi sellaisella tehdä? Kuvia kuitenkin kehiin vaan. Se nyt tässä vielä puuttuisi, että kissa(kin) alkaisi juosta ulkomailla jonkun paikallisen lyylin perässä...

 

Lähetä kommentti

<< Home