2005-09-05

Live and kickin'

Varsin kaoottisen viikon jälkeen alan hitaasti palata arkeen. Neuleasiat ovat joutuneet pahasti väistymään erilaisten pakollisten projektien tieltä. Ehdin sentään Kädentaito- messuille sunnuntaina lähellä sulkemisaikaa. Kivaa oli. Tarjontaa taisi olla jopa enemmän kuin viime vuonna, mutta silti metsästin enemmän ideoita kuin tein varsinaisia hankintoja. Mukaan tarttui sentään pari vyyhtiä Wetterhoffin uutta Sofia -lankaa virkattujen lapasten ohjeen kera. Lapaset lienevät menossa pukinkonttiin. Lanka on ihanan pehmeää ja farkunsininen väri kaunis. Lapasia en olekaan ennen virkannut, mutta kohta nähdään, millaista se on!

Postipoika suostui luovuttamaan minulle melkoisen taistelun jälkeen perjantaina kirjattuna kirjeenä Rike's Wollmausista saapuneet pari lehteä ja pari kerää sukkalankaa. Näistä esittelen kuvia illalla, kunhan pääsen samaan paikkaan kameran johdon kanssa. Ja tiettävästi minua odottelee myös pari belgiantuliaista, jotka ovat viettäneet viikonlopun sijaiskodissa...

Neulepäivityksiä odotellessa liitettäköön virkistykseksi pari "pakollista" testitulosta. Toisen arvasin jo etukäteen, toisestakin tunnistan itseni kiitettävän hyvin. Öh, minäkö muka otan hömpän liiian vakavasti...?You Are Lara Croft


"Everything lost is meant to be found."

What Superheroine Are You?


HASH(0x8d987bc)
Which Silver Screen Siren are you?

brought to you by Quizilla

3 Comments:

At 9:29 ip., Blogger Kristel said...

Hei, minäkin olin Katherine Hepburn! ;D

Täytyy kyllä todeta että eivät ole laihiksesta huolimatta posket vielä noin kuopalla. :D

 
At 10:54 ip., Blogger nanna said...

Kristel: kiva, että joku muukin! Mulla on kyllä kohta posket kuopalla - joudun ruoka-aineallergiaeliminaatiodieetille, joka suositeltiin aloitettavaksi "viikon kasvisliemipaastolla ja juuresmehuilla"... huh huh.

 
At 9:33 ap., Blogger Kati E said...

Sun diettishän kuulostaa kivalta. :S Tsemppiä selivittämiseen. Ja hei, nythän sulla on hyvä syy lahjoa itseäs langalla kun tuollaista joudut kestämään.

 

Lähetä kommentti

<< Home