2006-11-03

Huivituttaa kuin pientä oravaa, Osa I

Ha haa. Edellinen kysymys oli ilmeisesti helppo, sillä siihen sai vain oikeita vastauksia. Kaliforniassahan minä. Ja mikäs oli palatessa Suomen pakkasiin, kun koko syksy on kulunut melkoisen huivituksen merkeissä. Tässä tuloksia, osa I:The Möykky. 200 grammaa Phildarin efektilankaa (joka ulkonäöstään huolimatta on 95 % villaa) ilman sen ihmeellisempää mallia. Ai mistäkö nimi? "Toi vihreä missä on möykkyjä on kiva", sanoi värisokea insinööri.


Shetland Triangle Scarf Style -kirjasta. Kitten Mohairia vajaa 100 grammaa, viitosen puikot. Kokoa ehkä 180 x 80 cm.

Fir Cone Triangle Shawl. Vajaa 75 grammaa Jamieson's Shetland Ultra Lace Weight -lankaa. Koko noin 190 x 90. Tämä shaali on lähtenyt jo lohduttamaan uutta omistajaa.

Kaikki huivit olivat oikein mukavia neuloa. Erityisesti Jamiesonia voi kiittää mainiosta turnauskestävyydestä: noin 12.000 lentomailia, jotain 1600 ajokilometriä ja läpäisi ongelmitta bambupuikkoineen kaikki Yhdysvaltain maahantuloviranomaisten tarkastukset. Mutta eivät nämä tähän lopu: tomorrow coming up: more shawls!

Ja miksikö huivituttaa? Ainakin huivit ovat tarpeen, sillä ensipakkaset saivat rakkaan kotini lämmitysjärjestelmän laukeamaan. Sähkömiestä ja uutta patteria odotetaan nyt huivi harteilla, kaakaomuki kädessä.

Mutta se, mikä tänä syksynä on erityisesti huivituttanut, on ollut täysin palvellut ystäväni Golf. Tuulia kirjoitti taannoin ko. merkin ongelmista. Uskokaa tai älkää, Tuulian kertomus oli varsin vähäistä. Kun joka viikolla sai arvailla, mikä vika Golfiin tulee tällä viikolla - ja mitä sen korjaaminen tällä kertaa maksaa - oli aika pistää vahinko kiertämään ja lähettää bratwurstilaatikko viimeiselle matkalle. Nyt tuossa oven edessä nököttää uusi kulkuväline. Mutta mikä? AnneV vaati jo kuvia näkyville, mutta eipäs vielä näytetä - arvatkaa ensin! Oikein arvaavien kesken arvotaan jotain pientä. Samoin arvotaan kaikkien kesken: perustelkaa arvauksenne (miksi Nanna mielestäsi ajaa Ferrarilla/Fiat 600:lla/potkurilla/jollain muulla) ja parhaiten/hauskimmin perustellut voittaa myös jotain.

22 Comments:

At 7:52 ip., Anonymous Vanilla said...

Volvo, ehdottomasti. Koska on luotettava ja tehty Suomen talveen.

 
At 8:00 ip., Anonymous Minnie said...

Veikkaanpas että pikkuinen Peugeot. Helppo parkkeerata ja hyvä "kauppakassi". Eikä ole liian raju muutos Golfista ;)

 
At 8:06 ip., Blogger hanna-h said...

Nanna ajaa Ford Focuksella, koska se ei ole Ferrari eikä Fiat mutta alkaa F:llä ja koska se on niin tyylikäs auto ;)

 
At 8:21 ip., Blogger Susanna said...

Ihania huiveja ;D . Mä en kyllä tiedä autoista tuon taivaallista.... Sanotaan että Twingo, koska se on niin pieni että sen vois hätätapauksessa parkkeerata vaikka Menitan ikkunan viereen, jos sattus parkkipaikat olemaan vähissä.

 
At 8:31 ip., Anonymous Tainuli said...

Minä arvaan, että uusi ajopeli on Toyota Yaris, koska isot pojat on kertonu, että siinä ei ole koskaan mitään vikoja!

 
At 8:46 ip., Blogger muoriska said...

Hmm, se voisi olla Ford ( ruosteen kemiallinen merkki)Ka, mutta ei. Toisaalta Peugeutin pikkunen (207??) , mutta nekin on omanlaisia. Nyt kun kävit jenkkilässä, tietenkin koe-ajoit myös Chryslerin, mutta sorruit sitten Renault Clio:oon ja miksikö.. no kun se on niiin naisellinen ;)

 
At 8:56 ip., Anonymous villasukka said...

Eiköhän se liene uusi Golf! Vanhassa vara parempi... :)

 
At 8:58 ip., Blogger Tuulia said...

Hmm, pistit pahan. Näköjään on veikkailtu kauppakasseja eli kaupunkiin sopivia pikkuruokaisia parkkeerausihmeitä. Joku Focus tai Yaris ois tietenkin järkiauto, Corolla on aina ihan tylsä, joten vastaan, että pihassa on Eos!

Syyksi se, että vaiks VW:llä tai ainakin sen huollolla on väliin ongelmia, ja vaikka mein perheessä aina niitä manataan, me ostetaan silti aina Volkkari. Ja Eos on se niiden pähee kovakattoinen avo, übertyylikäs ja rapsakalla kiukaalla, niin että liikkuukin. :)

Toki avomallinen auto voi olla kylmä marraskuussa, niin että jos ei pihassa seiso Eos niin sitten se on Aston Martin. DB9! Koska se on ihana ja nopee ja ihan naisen auto ;)

Eosista kuva:
http://www.vwvortex.com/artman/uploads/005__scaled_600_040.jpg
Ja DB9:stä:
http://www.edmunds.com/media/2003/frankfurt/04.aston.db9/04.aston.db9.f34.500.jpg

 
At 9:05 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tietysti jokainen ihanainen nainen ajelee tällaisella:
http://cgi.ebay.co.uk/PINK-VESPA-STYLE-ELECTRIC-SCOOTER-Mini-Moto-ATV-Bike_W0QQitemZ130040763343QQihZ003QQcategoryZ137895QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

:D

 
At 9:10 ip., Anonymous Hanna said...

Huono olen autoja arvaamaan, mutta veikkaan, että uusi autosi on Audi sellainen pienempi malli. Jotenkin se sopii espoolaisen naisen autoksi.

(Tai sitten olet kuitenkin ostanut tutun ja turvallisen Golfin, koska sinulla on suhde korjaajaan.)

 
At 9:40 ip., Blogger TiinaV said...

Savolaiset ei ole ihmisiä, eikä ooppeli ole auto. Näin opetti isäni. Mies on umpisavolainen ja alla arvaat varmaan mikä, joten äänestän sitäjokaeioleauto.

 
At 9:41 ip., Blogger TiinaV said...

Ai niin! Huivi on varmaan Wrap Stylestä, koska Scarf Stylessä sitä ei ole. Hieno joka tapauksessa! :) Aloin jo harkita kirjan ostoa...

 
At 9:46 ip., Blogger DistantKnitter said...

Ajat upealla tila-autolla, johon lankaostostesi (ja kenkäostostesi) päälle mahtuvat uunituoreet huivit vaikka pingottumaan! Mikä merkki? Mitä sen on väliä, kunhan on tilaa!

 
At 10:22 ip., Blogger piua said...

Mie kyllä annan ääneni sille potkukelkalle, mutta kaupunkimalliselle eli pyörien kanssa. Pyörillä sen takia kun siellä etelän mailla ei lumi pysy niin hyvin maassa kuin täällä napapiirillä. Ja potkukelkka siksi kun s eon NIIN trendikäs!!! Eiks kaikki retro oo taas IN?

Hienoja huivei, todella!

 
At 10:40 ip., Blogger Villasatu said...

Jaaa... Skoda Octavia vois olla mukavan tilava ja ärhäkkä, riittäis tilaa langoille ja potkua jos tarve vaatii.

 
At 9:10 ap., Anonymous sirpale said...

Veikkaan pientä mustaa kiaa. Takuu voimassa 5v?

 
At 9:40 ap., Anonymous Taiska said...

Mä veikkaisin jotain pikkuautoa... ehkä jopa Seat Ibiza? Sitä kun ei ole kukaan vielä ehdottanut. Joku pikkuvehje kuitenkin mikä on helppo parkkeerata!

 
At 10:45 ap., Blogger Kati E said...

Hmph, taas mä tiedän. Joten en taaskaan sano et saa muut arvailla... :D

 
At 11:50 ap., Blogger Lea said...

Mitä sitä merkkiä vaihtamaan - ovathan korjaajatkin tuttuja, mutta Passattiin mahtuu enemmän lankaa...

 
At 11:58 ap., Blogger Stricker said...

Mä kannatan Smartia, koska olen aivan ihastunut ensimmäiseen ikiomaan autooni, joka on sellainen. On tilaa riittävästi, mutta ihanan näppärä parkkeerata joka paikkaan. Ja lankoja tai muita harrastusvälineitä mahtuu iso läjä takakonttiin, kun siirtää takapenkkiä :-).
Ihania huiveja, seuraavia tuskin maltetaan odottaa!

 
At 6:21 ip., Blogger Lape said...

VOLVO, turvallinen ja luotettava... mutta siitä huolimatta se uusi voisi olla pienempi ja pippurisempi Hondan Jazz...Miehen isän sympatisoima pikkuauto... Tämä on kyllä aika vaikeeta arvailla..

 
At 9:07 ap., Anonymous Palaga said...

Huivit ovat aina käytännöllisiä, mutta enenkaikkea kainiita!

 

Lähetä kommentti

<< Home