2005-09-05

My friend of misery


Kristelin ansiokas postaus tänä aamuna esitteli erilaisia neuleblogityyppejä. Siitä valitettavasti puuttui yksi lajityyppi kokonaan. Kas tässä:

Inspiraatioblogi. Inspiraatioblogi on neuleblogi, jonka omistajan ei havaita juurikaan neulovan. Sen sijaan bloggaaja käyttää kaiken aikansa ostostensa ja suunnitelmiensa esittelyyn. Välillä hölisee epäolennaisia kissasta ja siitä, että pitäisi neuloa. Kivoja kuvia, mukavaa yllykettä ja inspiraatiota muille. Mutta neuleita? E-ei.Juu. Ei ole siis neulottu, ei. Olenkohan itse asiassa kahteen viikkoon edes sanonut täällä edes mitään muuta. Yrittäkääpäs itse neuloa vatsataudissa ja tulkaa sitten kommentoimaan. Hah. Mystery Shawlista on jo tullut Misery Shawl: vaikeahan se ei ole, mutta a) ei ollut aikaa ja b) äiti siivosi tekeleen jemmaan. En ehkä tule näkemään sitä uudelleen ennen eläkeikää. My friend of misery.

Mutta shoppailtu siis on, senhän jo kerroinkin. Tämän neulojan rautaisannoksen syksyyn luovutti minulle Rike's Wollmaus. Tilauksen sisältö:
  • syksyn uusi Rebecca
  • syksyn uusi Filati
Jälkimmäistä en ollutkaan ennen kokeillut. Tulipahan kokeiltua. Siis molemmat. Na ja, sie sind beide ganz doof. Mihin ovatkaan kadonneet Rebeccan entiset fiksut, idearikkaat mallit? Nyt luvassa oli vain paksusta langasta väsättyjä loimia ja jotain jättipaitoja, jotka olivat ihan liian hippyja minun makuun. Myöskään Filati ei oikein iskenyt.

Filati on itse asiassa Lana Grossan lehti ja sitä sekä sen ohjeisiin soveltuvia lankoja saa nyt uudestaan henkiin heränneestä Seasonstoresta. Suosittelen tutustumaan ja arvioimaan itse.


Alla olevat mallit lehdistä kyllä miellyttivät. Etenkin pinkki v-aukkoinen sekä turkoosi kietaisupaita. Jos nyt tekisi, keväällä voisi ehkä käyttääkin, sillä olen siihen mennessä takuulla kutistunut omaan kokooni.

Ai että pelkkiä lehtiä vai? Vähälläpä taas uskoitte!!!
Tulipas ostettua samalla vähän lankaakin
  • Meilenweit magico
  • Meilenweit Mega Boots Stretch
Ensimmäinen on muuten vaan kiva ja harrastan aina hassunkirjavia sukkia. Toinen on joustavaa stretch-lankaa. Idea kuulostaa houkuttelevalta, mutta saa nähdä, miten toteutuksen käy. Tuleeko sukasta napakka lycrainen hyvinistuva vai alta aikayksikön lösähtävä säkki? Voin ottaa jo nyt valistuneita arvauksia vastaan.

Taustalla lymyilee Kädentaidot -messuilta ostettu Wetterhoffin Sofia (tunnetaan tästä lähtien myös nimellä Virkkaa Isällesi Farkkulapaset).
Posted by Picasa

5 Comments:

At 8:00 ap., Blogger TiinaV said...

Miekin tunnistin itseni tästä blogityypistä ;D

 
At 9:09 ap., Blogger Kati E said...

Siis sun mysteerihuivilles on käynyt samoin kun mun. :(

 
At 10:17 ap., Blogger Kristel said...

Ehkä mysteerihuiveilla on jonkinlainen salaliitto, ja ne ovat menneet piiloon keskenään?

Hah, mulla on jo piirrustuksia omaan yllärihuiviin... Aloitan sitten kun olen ihan vähän saanut jotain keskeneräisiä pois alta ensin. ;)

 
At 2:09 ip., Blogger nanna said...

Tinttura: Olen minä kyllä sinun blogissa joskus jotain valmistakin nähnyt...

Kati: Mitä - veikö meidän mutsi sinunkin huivi??? On se nopee...

Kristel: No, hopi hopi tkemään niitä keskeneräisiä sitten alta pois.

Hö, olen näemmä taas onnistunut kääntämään kuvatkin vinksalleen.

 
At 9:32 ap., Blogger Kati E said...

No ei teidän mutsi sentään. ;) Ja mä halusin tehdä vielä sen ekan osuudenkin uusiksi, otin paksummat puikot käyttöön... *huoh* Koskahan se valmistuu?

 

Lähetä kommentti

<< Home